Böylece bir özellik yada yenillik daha duyuldu. Acaba ana oyuna hangi güncellemeler gelecek. Bunlar DLC sonuçta. Hala ATS tarafında 1.56 ile ilgili bilgi yok. O tarafta acaba güncellenecek DLC var mı ?
Güzel! ETS 2 için içerikler arka arkaya geliyor bu seferde ATS üvey evlat oldu oraya ne eklenecek hala belirsiz.
ATS için bombayı sona saklıyoruz
Lisanslı galiba bu yükler ayrı bir dlc çıkarmamaları iyi olmuş
Akıyor bu hafta maşallah.
Bu arada sürpriz bir marka eklenmiş oldu sessiz sedasız hemde var olan bir dlc ye ücretsiz güncelleme ile.
Demek ki bunun gibi arkaplanda bizi bekleyen süprizler var. Burdan şu sonuç çıkıyor;
Daha bir sürü güncelleme ve süprizler var ve hepsinin bir zamanı var
Scs iyi misin Ee o zaman Yüke güncelleme geliyor ise ilerde konteynırlı yüklere örnek sadece … maersk markası gibi şeyler gelebilirmi ?
scs 2 senedir atsye çalışıyordu diye ağlayanlar vardı şimdi ets2ye çalışıyor biz kenarda bekliyoruz öyle sessizce
Lisanslı. CZ loko gerçekten var olan bir marka. Blogu incelerken bir yandan baktım. 3 lokomotifi ekleniyor. EffiShunter 1000, MUV 75 ve EffiShunter 300. EffiShunter 300 ve MUV 75 güncelleme ile ücretsiz şekilde oyuna eklenirken EffiShunter 1000 ücretli bir DLC olan special transport dlcsine eklenecek. Yani tamamen ücretsiz olmayacak. Special Transport DLCn varsa ücretsiz ekelencek ama o DLCsi olmayanlar EffiShunter 1000i taşımak için o DLCyi alması gerekecek. Bu arada Special Transport DLC indirimde. 1.26 dolara düşmüş. Almak isteyene duyulur. Alırsanız 1.56 güncellemesiyle EffiShunter 1000i taşıyabilceksiniz.
SISL bir yayıdna açıklama yapmıştı. Biz kaplamalara lisans almıyoruz diye.
1.56 güncellemesi çabuk çıksın. Volvo FH5 ile HS Schhol barlarıyla yeni ışıklarla EffiShunter 1000i taşımak için sabırsızlanıyorum.
Oyuna eklenen lokomotifler yeni modeller. CZ LOKO, SCS ile işbirliği yapıp yeni modelleri oyun aracılığı ile tanıtıyormuş…
ESKİ MODEL
YENİ MODELLER
Ben eski model gelecek demedim zaten. Sadece model ismi verdim ki onlarda ztn blogta söylenen modeller.
Oyuna nooteboom lisansı gelse üzerinede Special Transport DLCsindeki yükleri kendi dorselerle alsak. Yada en azıdnan dorse seçme olsa o kadar güzel olur ki.