Bu arada 1.57 güncellemeside yolda olabilir neden mi Scania bu güncelleme de gelmiyor bu demek olur ki bu yıl sonunda bir ihtimal 1.57 gelir gibi umarım iveco s way güncellenir
Hic ihtiyaci olmadigi halde benim moda her guncellemede update soran gibi olmasin da… Iveco s-way’in ne gibi bir guncellemeye ihtiyaci var anlamadim.
Eksik kabin şası motor sansızman interior boyalar exterior interior parçalar slotlar gibi şeyler Selçuk abi
Zamanla gelir.
Tamamdır a Selçuk abi teşekkür ederim
HS-Schoch gibi bir paket neden ATS’de yok? Amerika’da bu tarz eklentiler tırlarda kullanılmıyor mu ya da yasak mı? Bilmediğim için bir sormak istedim.
Burada Scania’nın yeni modeli Scania Super çok yakında oyuna gelecek demişsiniz. 2 ayı geçmiş, bi 2 ayı daha var mı? @SiSL
selçuk abi merhaba ets 2 ve ats’de oyun kontrolleri seçeneklerini bir iki tane daha seçenek ekleyebilirlermi lütfen
2 Şubat 2023 de 3 yeni motor seçeneğinin ses kayıtları alındı diye paylaştıkları blogun üstünden 2.5 sene geçmiş şuan gelmiyorsa sebebi yeni kasa Scania nın yakın zamanda duyurulması olabilir (bana tek mantıklı seçenek bu geliyor) fakat daha öncesinde mesela geçen sene neden gelmedi bunu bilmiyorum. Ama bu güncelleme yayınlandığında gerçekten sebebini öğrenmek isterim.
Aynı fikirdeyim, bi tek Nordic çıkacağı garanti olduğundan, kısmî İskandinavya reworke getirilebilir, yani Kiel’den yukarı çıkan, Odense’den Malmö tarafına giden ana yol ve çevresinin yenilenme ihtimali çok yüksek, çünkü Almanya’dan üstü çok eski assetler, çok yüksek ihtimal bu güzergah mutlaka DLC den önce getirilecek. Diğer İskandinavya DLC bölgelerini bilmiyorum, belki sonradan eklenir🤷🏼♂️
UK Reworkda lazım. Oyundaki İngiltere çok eski kaldı. @SiSL
Herkes bir şey istiyor ama günün sonunda gelecek olan tek şey ara yüz güncellemesi vol 3543 He belki biraz da sürüş akademi zımbırtıları…
Şahsen Belelux’u 1.56 güncellemesi beklerdim ama galiba gelmeyecek.
Birde bu gidişle U.K- Going East’ın yenilendiğini ben değil torunlarım dahi göremeyecek. Rework işlerine kaç kişi bakıyor acaba. Şöyle büyük bir ekip kurup işleri neden hızlandırmıyorlar merak ediyorum.
Tam kapsamlı Rework haritanın büyüklüğüne göre değişir fakat ortalama 1 yıl sürebilir. Yeni harita DLC si gibi düşünülebilir adamlar varolan haritayı sıfırdan yapıyor bu yüzden 1 yıldan fazla bile sürebilir. Bu sene Scandinavia Rework gelse 2026 3. Çeyrekte Benelux Rework gelebilir.
genelde 2 yılda bir geliyo zaten reworklar, 2022 avusturya, 2024 isviçre, istisnai olarak 2025 4. çeyrek iskandinavya rework olabilir ve yüksek ihtimal 2026 1. yarı benelüks
ABD’de lambalar veya lamba barlari yasak. Ancak bullbarlar, onlar da zaten tampon olarak geliyor.
Scania Super mi geliyor yoksa Eski Scania ya yeni gösterge paneli ve 770 motor mu geliyor acaba ?
Ek olarak yakın zamanda Scania yeni motor ve şanzımanını tanıtır 3 5 senede onu bekleriz
Scania Super diye bir model yok zaten. Super dedigin motor ve sanziman
Onu zaten biliyorum. Demek istediğim şey Scania nın eski çekicileri oyunda mevcut ancak Super arması oyunda yok. Yine aynısı mı olacak sadece motor ve şanzıman var olan modele eklenip devam mı edilecek.
Ek olarak dediğim gibi Scania yeni çekicisini test ediyor bunun için 3 5 sene bekler miyiz ? Yeni çekici ile %80 90 oranında yeni motor ve şanzıman da çıkacaktır.