Buradan devam…
helal uğur geleneği devam ettiriyon
Acaba bu güncellemede başka neler gelecek ? Var mı tahmini olan ? Mercedes Actros MP4 rework olabilir belki. Belkide MAN rework.
(gönderi yazarı tarafından silindi)
Benelux reworkunu 2026 sonuna kadar beklemeyin.Tanıtın falanda yok.Daha iskandinavya reworku gelmedi ki ilk o gelecek.
guncelleme ne zaman gelir? ona gore promodsu vs. indirecegim yakin bir tarihteyse hic ugrasmak istemiyorum
Eylülün sonlarına doğru 1.56 beta yayınlanacağını düşünüyorum
Open betada HS-Schoch güncellemesi gelmez diye düşünüyorum. Tam sürümde gelir. FH tuning packda open betada güncellenmemişti diye hatırlıyorum
Bence bu güncelleme şöyle olacak;
1-)hs-Schoch
2-)man tgx Euro 5 Ve Euro 6 rework
3-)actros mp 4 rework
4-)Scania süper digital Dashboard kamera sistemiyle ve yeni motorlar şanzımanlara gelecek (Yada Yeni Nesil Scania İle Beraber Gelecek)
5-)İskandinav rework
6-)benleux Hollanda falan rework
1.55 te önce Async Experimental Beta daha sonra Open Beta gelmişti. Experimental ile karıştırıyor olmayasın?
Asyncden bahsetmiyorum FH güncellemesinden bahsediyorum. FH DLCsi Experimental Betada mı geldi ?
Tek güncellemede o kadar çok rework yapmazlar diye düşünüyorum
Bellide olmaz tamam şöylede olabilir bu yıl içinde 1.57 de gelir
Bence gelir hiç bir şey belli değil
Sen çok şey istiyon hepsi tek güncellemede gelse 1.57 , 1.58 , 1.59 da bu adamlar ne verecek bizlere?
Objektif bakarsak bu güncelleme ile;
- Tuning Pack güncellemesi olarak ;
-
- HS-Schoch güncellemesi
- Araç güncellemesi olarak ;
-
- Belki bir ihtimal Mercedes-Benz New Actros (MP4) Rework güncellemesi
-
-
- (Uzun zamandır arka planda yapılıyor. Aralık 2023 de duyuruldu. Duyurunun üstünden 1.5 sene geçmiş. Yılın ilk yarısında elle tutulur birşey almadığımızı göz önünde bulundurduğumuzda MP4 Rework ve ardından sene sonu gibi MP5 ve MP6 güncellemesi oyuncuları tatmin eder.)
-
-
- Yeni kasa Scania lansmanı bu sene sonbahar aylarında yapılacak ise Scania Super güncellemesi mantıklı olur.
-
-
- (Uzun zamandır çıkmayı bekleyen bir proje. Bu güncelleme çıkış için uygun olabilir)
-
-
- Man TGX Euro 5 Rework + Man TGX Euro 6 ile birleşme güncellemesini Mayıs 2026 ya kadar beklemeyin. Boşa ümitlenmeye gerek yok.
- Harita güncellemesi olarak ;
- Harita Reworklardan hiçbirini beklemeyin. Bu güncelleme ile bırakın Benelux Reworku Scandinavia Rework bile çıkması çok zor. Gönül isterki sene sonu Scandinavia Rework + Nordic Horizon ile beraber yılı kapatalım ama zor gerçi ilk başlarda sene sonu diye planlanmıştı ama programın gerisindelermi bilemiyorum
- Mantıklı yaklaşarak bana bunlar geliyor teknik açıdan iyileştirmeler ve bazı küçük yeni özellikler gelir tabi. Başka mantıklı güncelleme tahmininiz varsa yazının devamını siz getirin.
- ETS2 1.54 Open Beta = 27 Şubat 2025
- ETS2 1.54 Güncellemesi = 1 Nisan 2025
32 gün beta süreci (beta başlangıç günü hariç) - ETS2 1.55 Open Beta = 19 Haziran 2025
- ETS2 1.55 Güncellemesi = 3 Temmuz 2025
13 gün beta süreci (beta başlangıç günü hariç)
1.54 Güncellemesi ile 1.55 Open beta arasında geçen süre 78 gün. 1.56 Open Beta çıkış günü için benzer yolu izleyip atıyorum 70 gün bekleseler 13 Eylül yapıyor.
Evet sisls scs software forumda paylaştı bu güncelleme de Scania güncelleniyor geliyorrr bilginiz haberiniz olsun
Ben buradayim la EVet Scania guncelleniyor, bunu zaten soylemistik. Ama 1.56’da degil.
Tahminim tuttu o zaman