Euro Truck Simulator 2 - 1.55 Güncellemesi [Ana Konu]

Bu güncellemede de elektrikli araçlarla ilgili bi gelişme yok. Elektrikli araçları ilk çıktığı günden sonra tek seferlik iş alıp kullanan var mı?

• Evet
  • Hayır
0 oylayan

Benim tecrübem var güzel ama bazen tuhaf cılız uğultuları oluyor. Retarder ile şu EV’lerdeki enerji kazanım sistemi birleşmeli

2 Beğeni
Değişiklikler

Oynanış

• Sürüş Akademisi – Kamyon Sürüş Yeterliliği
  • Harita iyileştirmeleri – “Konumum” kısayol tuşu

Araçlar

• Volvo FH Serisi 6 için FH Tuning Paketi Güncellemesi

Görsel

• Vive la France! DLC’si için özel şehir girişleri
  • Posta kullanıcı deneyimi (UX) yeniden tasarımı
  • Seçenekler kalite iyileştirmeleri – Grafik ayarlarının görselleştirilmesi

Diğer

• Steam başarımları güncellemesi – metin ve simge iyileştirmeleri
  • Kayıt yöneticisi iyileştirmeleri
  • Asenkron yükleme
3 Beğeni

iyi genelde 1 hafta arayla çıkardı güncellemeler, şimdi işler hızlandı serisinden davranıyorlar.

2 Beğeni

Oyunu baştan mı yaptılar bu ne ?

1 Beğeni

Hala yeni Volvo aracın modeli yok. Acaba eklenir mi ileride ?

1 Beğeni

5 Beğeni

Adamlar açık açık para kazandırmayan müşteriye reworked kamyon bile yok diyorlar. Gene bir map dlc-iki kamyon olarak sene sonuna gider bu iş.

Kim diyo la? Bedava almadin mi kamyonu? Ustune para mi verelim oyna diye?

23 Beğeni

Oyunu satın aldım zaten ona da mı verecektik? Cep delindi gitti.

Yapımcı ücretli vermek isterse verir. SCS ücretli vermeyi seçmiyor. Uslübunuz hoş değil. Bu ekmek su değil , oyun. Yani zevk eğlence vs için satın alınan bir ürün.

3 Beğeni

Benim hoşuma gitmeyen nokta şu. En son yanılmıyorsam volvolar yayınlandı 6 ay oldu. Modifiye paketi para zaten, sene sonu da map dlc si patlatıp kapak resminde de eklenirse olan mercedes olacak belki. Ben eski yenileneceği söylenen araçları bekliyorum daha çok onların para ile ilgisi yok ki neyi bekliyorlar?

Yeni Gelen araçlarda ücretsiz DLC ile geliyor.

Kardeşim nasıl cep delindi ya. Dışarı çıkıp bi tane yemek yesen en kötü 300 350 lira gidiyor. Sürekli indirime giren bi oyun, üstüne de 2 3 yıl önce çıkan dlc ler zaten yarıdan fazla indirime giriyo. En kötü paran yoksa 1 sene sonra al. Hee çıktığı gibi alacaksan da bi öğün aç kalırsın dlc yi alırsın bu kadar büyütmenin anlamı yok. Bende kesinlikle mevsimlerin gelmesi gerektiğini, mevsimlerin olmamasını büyük bi eksiklik olarak görüyorum, Türkiye’nin kalanın yapılmasını istiyorum hatta oyunda birçok çekici seslerinin eksik olması, hala grafiklerin diğer oyunlara kıyasla çizgi film gibi kalması gibi konularda çok eksikler var evet ama adamların hakkını ver, bi ton yeni yer güncellendi ücretsiz, yeni tırlar geliyo ücretsiz, Türkiye 'ye ayrı bi ücret tarifesi var, üstüne de zaman geçtikçe ciddi anlamda gelen indirimler var. Hani ne olsun istiyorsunuz adamlar para kazanmasın mı.

Sen de haklısın hocam sağol yorumun için. İlk mesajımı düzenledim.

1 Beğeni

scs software parlaklık ayarını yazmayı unutmuş artık parlak hale getirebiliyorsunuz grafikleri
grafik ayarından

2 Beğeni

Aynen parlaklık (gama) ayarı artık çalışıyor. Kabin içi gürültü sesi de eklendi, ats’de farklı bir sesti oraya da ets’dekini eklemişler.

Fernbus diye bir oyun var lisansız araçları parayla satıyor :smiley:

7 Beğeni

air brake ve air gear seslerinde değişiklik var… rahatsız edici değilmi ??

World of Trucks bakımda. Bugün ETS 2 1.55 gelebilir. Uzun süre Experimental Betadaydı. İhtimali yükseltiyor.

• ETS 2 → %60
  • ATS → %40
1 Beğeni