yeni profil açmama ragmen oyundan atıyor beni
Part 2 o kadar zor mu ya?
İndirmeyecektim ama scs forumda kabin içine ses eklenmiş, hava sesi değişmiş diyince bir bakayım dedim. Aynı ATS’de olduğu gibi direksiyonu sağa sola çevirdikçe kabin içi gürültü sesi geliyor, farklı bir ses koymuşlar ATS’den ama ben sevmediğim için mod kullanıp bu sesten kurtulmuştum. Hava sesi bana da değişmiş geldi sıfır profil açtığım için kendi tırım yok ama değişmesi gerekiyordu 10 yıllık bir sesti çünkü. Sürüş akademisinde yazıları girmedikleri için görevleri anlamak zor, sadece bir bakıp çıktım bu yüzden. Menüler daha hızlı yükleniyor, yoğun yerlerde denemedim ama Almanya’da otobanda giderken ani fps düşüşü oldu ilerde daha düzeltirler.
Almanya şehirleri yenilendiğinden beri oralarda düzgün oynayamıyorum.Bir anda 20,30 fps düşüyor.
Bu sorunu yaşayan varmı?
Bende patates donanım olduğundan tamam diyeceğim ama.
ahmet_can_emekli ets 2’de bence almanya şehirlerinde yoğun 3d modelleme kullanma ihtimali söz konusu olabilir ats’de bile bu sorun var bu sorun yoğun bölgelerde oluyor
her geçen gün kalite artıkça performans kötüleşiyor oyunda bu sorunu çözmeleri gerek yoksa kekemelik olarak dönüyor harita dlc’si ve harita yenilemeleri yapıyorlar oyunun optimizasyonuna bakmıyorlar böyle gidişle mevsimler’de hayal olacak oyunun acil optimizasyon güncellemesine ihtiyacı var
@Ahmet_can_Emekli Maalesef öyle, max grafik otobanda 120-130 fps, rework olan Almanya şehirlerine gelince 66 75 80 69 sürekli dalgalanıyor.
Daha fazla içerik varmış.
Deneyen var mı. Daha bakmadım bloga neler gelmiş ? FH6 için uyumluluk mu gelmiş yoksa yeni parçalar mı ?
EDİT: Bloğu şimdi okuyorum. Hem yeni parçalar geliyormuş hemde FH6 için uyumluluk geliyormuş.
neredeyse herkes, tmp c-d yoluna yeni modeller ile benzin istasyonu yaptı o bölgeye girdiğin an ekran kartı fark etmeksizin fps çakılıyor, yol boşken bile fps düşüyor, İspanya dlc’si ile fps düşmeleri başladı her dlc’de yeni bölgede daha çok düşüş oluyor, şu dedikleri sistemi getirsinler bakalım, hvt’nin içinde kasmalar için kod var o biraz daha fps düşüşünde donmayı azaltıyor.
2:38 Hoşgeldin zeemods bebek Ulan adam yıllar önce yaptı bunu, scs yine de helal olsun yenilikçi yaklaşım iyidir özellikle artık oyunun sesleri konusunda…
SCS maalesef çok yavaş bir firma. Güncellemeler genelde çok iyi oluyor. Genelde diyorum çünkü boş gelen bir kaç güncellemeler vardı. Ama özellikler çok geç geliyor ya.
onlara başvur istersen, özellikler daha erken gelir belki?
ATS tarafına Freightliner modifikasyon güncellemesi geldiği gibi ETS2 için Scania Super de gelirse güzel olur
Iveco’ya güncelleme gelse yeter, Scania’yı beklemiyorum daha. Aslında yeni ön yüz tanıtılınca getirecekler diye düşünüyorum Scania’yı.
https://x.com/SCSsoftware/status/1931949758114849104?t=RcfD05-nUdppqH3FKaCuOw&s=19
Open beta geliyor galiba
Alakası yok, Missouri eventinin bitişi
Open beta çıkması için hiçbir zaman WOT sunucuları bakıma girmez, gerek yoktur.
ATS de boyanabilir flowbelow getirdiler. ETS 2 de de renklendirilebilir roof bar getiririler mi acaba? HS-Schoch Tuning Pack güncellemesi olarak. FH Tuning Pack Update dışında araçla ilgili bir şey yok. ATS de bir sürü şey vardı. Çok boş kaldı burası.