Euro Truck Simulator 2 - 1.55 Güncellemesi [Ana Konu]

yeni profil açmama ragmen oyundan atıyor beni

Part 2 o kadar zor mu ya?

İndirmeyecektim ama scs forumda kabin içine ses eklenmiş, hava sesi değişmiş diyince bir bakayım dedim. Aynı ATS’de olduğu gibi direksiyonu sağa sola çevirdikçe kabin içi gürültü sesi geliyor, farklı bir ses koymuşlar ATS’den ama ben sevmediğim için mod kullanıp bu sesten kurtulmuştum. Hava sesi bana da değişmiş geldi sıfır profil açtığım için kendi tırım yok ama değişmesi gerekiyordu 10 yıllık bir sesti çünkü. Sürüş akademisinde yazıları girmedikleri için görevleri anlamak zor, sadece bir bakıp çıktım bu yüzden. Menüler daha hızlı yükleniyor, yoğun yerlerde denemedim ama Almanya’da otobanda giderken ani fps düşüşü oldu ilerde daha düzeltirler.

Almanya şehirleri yenilendiğinden beri oralarda düzgün oynayamıyorum.Bir anda 20,30 fps düşüyor.
Bu sorunu yaşayan varmı?
Bende patates donanım olduğundan tamam diyeceğim ama.

2 Beğeni

ahmet_can_emekli ets 2’de bence almanya şehirlerinde yoğun 3d modelleme kullanma ihtimali söz konusu olabilir ats’de bile bu sorun var bu sorun yoğun bölgelerde oluyor
her geçen gün kalite artıkça performans kötüleşiyor oyunda bu sorunu çözmeleri gerek yoksa kekemelik olarak dönüyor harita dlc’si ve harita yenilemeleri yapıyorlar oyunun optimizasyonuna bakmıyorlar böyle gidişle mevsimler’de hayal olacak oyunun acil optimizasyon güncellemesine ihtiyacı var

@Ahmet_can_Emekli Maalesef öyle, max grafik otobanda 120-130 fps, rework olan Almanya şehirlerine gelince 66 75 80 69 sürekli dalgalanıyor.