Euro Truck Simulator 2 - 1.55 Güncellemesi [Ana Konu]

İnşallah öyledir :joy:

Bu arada 1.55 nedir ne değildir Toast babadan özet:

3 Beğeni

bu adam ermiş yahu :joy:

Bu videoyu izliyorumda oyuna ilk girerken yükleme ekranda süresi kısalmış. FPS daha yüskek gösteriyor. Oyun yükleme ekranında oyun kasıyor bende ama oyuna girdiğimde donma kasma yok. Bu güncellemede muhtemellen yükleme sırasındaki kasmada düzelecek.

arkadaşlar ilk ets 2 1.55 çıktıysa ats için süpriz şeyler olabilir gibi geliyor ats’ye ilk güncelleme geliyordu bence süpriz var ilk ets 2 geldi bende merak ediyorum ats 1.55’i

1 Beğeni

55 inci saniyelerde toast’ta FPS düşmesi var dikkatli bakın. 1.40 ı hatırlayın. sözde grafik vs ayağına sistemler felç olmuştu bir süre. bu da böyle olabilir o yüzden sıfır save açın dediler. ama zamanla düzelecektir. o yüzden tam sürümden ortalama 2 ay önce getirdiler.

1 Beğeni

0:07 saniyesine bak. 1.54de 4 FPS alırken 1.55de 144 FP alıyor.

Yükleme ekranında 300 fps alsan ne fark edecek ki

Asıl mesele şehir içlerinde, ai araçların çoğaldığı yerlerde FPS’nin artması/drop olmaması.

4 Beğeni

Bende oyun kasmıyor donmuyor ki. Sadece yükleme ekranında kasıyor çok saçma bir şekilde.

Bilinmeyen Araç DLC’sinden dolayı yeni araç gelme ihtimali oldukça yüksek. Belki bu yüzden önce ETS 2’ye açıldı experiment beta. Ha bir de Cruising Missouri Etkinliği var ama pek önemli bir engel unsuru değil experiment beta için. Zourunlu değil çünkü.

Bu asenkron yükleme özelliği OMSI 2’ye gelseydi asıl zamanında şu an yağ gibi oynuyorduk belki de. Yaktınız bizi Rüdiger ve Marcel. :smiley: SCS oyunlarında ciddi bir takılma göremedim ben bugüne kadar ama bu özelliğin gelmesi iyi tabii.

OMSI 2’nin bütün menülerinin komple sıfırdan yapılması lazım. Tarihi eser sayılır o menüler artık.

• Async getir, yeni arayüz yap, fizikleri ve grafikleri geliştir. Al sana OMSI 3.
2 Beğeni

Benim beklentim BDF Tandem araçlardan yana.

4 Beğeni

Yanlış hatırlamıyorsam Nordic Horizonu daha iyi deneyimlememiz için Rigid şasi projesini Nordic Horizondan önce çıkarmak istediklerini söylemişlerdi diye hatırlıyorum. Nordic Horizon tahminen yıl sonuna doğru çıksa Rigid şasiler 2025 3. çeyrekte anca çıkar diye düşünüyorum. Tüm araçlara gelmeyecek ama alabildikleri kadar Rigid şasi lisansı alıp hepsini tek bir DLC de yayınlayacaklarını düşünüyorum. 1.55 sürümü içerisinde bi araç gelecekse o araç Elektrikli Daf olur muhtemelen. Mercedesi belki 2. çeyrekten sonra.

2 Beğeni

yeni iskandinavya yollarında tandem kamyonlar sürmek isterim valla :smiley: bdf tandem modu var ama yapımcısı güncellemiyor artık onuda son 2-3 yılda çıkan kamyonlarda tandem yok

3 Beğeni

Bu arada Experimental Beta olduğu için World of Trucks Open Beta açık değil. Oturum açamaz ve online iş yapamazsınız. Open Beta gelince açılacak.

2 Beğeni

Ben 2026 yada 2027den önce çıkacağını sanmam. Çünkü Rigid kamyonun tanıtıldığı sırada Simülasyon Türk Yani Hasan abi yayındaydı ve Selçuk abi yani SISL Bu projenin henüz erken olduğunu ve çıkış için çok zamanı olduğunu söylemişti. Ama yinede belli olmaz SCSnin işi.

2 Beğeni

Rigid Şasiler ile beraber umarım full dolly treylerleri de getirirler sadece tandem ile kalmaz inşallah.

Dorry değilde tandem dorse gelmesi lazım bence Rigid kamyon ile.

profilinde silinme gibi bir sorunla karşılaşan oldu mu? atmalar normal ama save bozulması yaşayan var mı acaba?

Driving Licence Part 2’de bölümlerin zorluğunu ayarlayan yazılımcı ses kaydı atmış arkadaşlar SCS’den