ATS oldu
World of Trucks bakımda. Bugün ETS 2 1.55 geliyor.
Geldi 1.55 update. Daha dolu güncelleme beklerdim ben. Şimdi işin yoksa uyumsuz modları tekrar yükle
+1 30 GB modlarim vardı
Oyuna girdim, kayıtlı oyunu açtım oyuna bana , daha önce başarmadığım başarımları verdi ne olacak şimdi? Haritanın tamamını keşfetmememe rağmen bana onuda verdi anlam veremedim.
Tamam şimdi çözdüm, başarımların gereksinimleri değişmiş artık kilometre cinsinden istiyorlar. Türkçe çeviri yapılmamış eski metin gözüküyor, ama Steam db den bakınca evet değişmiş.
Bundan bahsedildi mi görmedim ama Yeni Volvo Fh serisinde ATS de olduğu gibi Kabin sesi ve trim sesleri eklenmiş toprak yolda takır takur gidiyoruz mübarek
Umarım mail ekranın yeniden düzenlenmesi 20 gb etmiyordur.1.5 saat bekleyeceğiz yoksa.
20 gb etmesinin sebebi her seferinde oyun dosyalarınını doğruluyor ondan böyle
Bütün Çekicilere eklenmiş yanlışımı düzelteyim.
bu güncellemedeki asenkron ile artık kasma yok.
başladı bizim mesaimiz…
1.54e geçiş mi yapsam ne yapsam
oyunun kendisinden daha fazla modların boyutu amk
en ağırımıa giden bu oluyor oyundan soğuyorum resmen Allah kolaylık versin modlar güncellenmeden girmeyeceğim
42 gb her bab yiğidin harcı değil babayiğit
aslinda truckersmp gibi promodsa da launcher yapsalar kendileri guncelleseler bizi ugrastirmazlar
Ben uzun zaman sonra tekrardan gireyim dedim 1 saat oynayayım dedim uyumsuz modları görünce çıktım başka oyuna geçtim
Kendi sitelerinde para kazanıyorlar girmezler o topa @The_Boss
arkadaş iyi güzel güncelleme yapıyorsunuz da bari sürüm değiştirdiğimize değecek özellikler getirin. ufak tefek şeyler için sürümü değiştirip kullandığımız modları uyumsuz hale getiriyorsunuz. yine 3-4 ay sonra yeni güncelleme gelir yine al baştan başla
Eski sürümlere dönmek mümkün. Zaten kayda değer pek bir özellikte yok, sorun oluyorsa 1.54den devam edebilirsiniz.
Keşke yapabilsek, ama her sürümde bazen neredeyse çeyrek petabyte bazen ise çeyrek petabyte’tan daha fazla data dağıtmamız gerektiği için daha kolay indirme sistemleri için altyapı kurmak çok zor maalesef