Euro Truck Simulator 2 - 1.53 Güncellemesi [Ana Konu]

Evet sağdaki açıklamada belirtilmiş zaten.

Her güncellemesi optimizasyonu geri götüren bir oyun haline geldi takıla takıla fps 100’den 50 iniyor hani öyle ahım şahım bir grafiğide yok saçma takılmalar yüzünden sildim kurtuldum

vallahi bende katılıyorum ya benim pc de sorun vardır diye bakım yaptım ama ets halen aynı inşallah en kısa zamanda düzelir

Bende rtx 3070 ti var RDR2 gibi bir oyunda 2k çözünürlükte ultrada 100-80 arası fps alıyorum üstelik yağ gibi akıyor ets2 hangi ayarı yaptıysam kasılma takılma bir türlü geçmiyor

1 Beğeni

Tüm ayarlar ultra’da ise normal. Bende 6750 XT var. Ayarları optimize etmezsen şehir içlerinde ve AI araçların yoğun olduğu yerlerde 60 ın altına çok rahat iniyor. En çok FPS yi yiyen şeyler çimen yoğunluğu ve de ayna ayarları. Birde Ölçekleme. Mümkünse %300 den yukarı çıkma.

başkan ben 4090la ara sıra drop yiyosam var düşün ötesini :grinning: ilerde sadece optimizasyon update işine gireceklerdir. takılma-makılma olayları mevsimler gelirse bi de abooov:)

2 Beğeni

Winter Touch Modu ile Grimes’in modunu beraber çalıştırıp kısa kısa bir kaç video aldım. Gündüz, gece, sabaha karşı saatlerde gibi. Windows + g ile aldım kayıtları 60 yerine 30 fps almış kaydı, kalite de çok iyi olmayabilir. :smiley: Bence mutlaka deneyin derim.
Grimes’in modunu indirip frosty.scs dosyasını winrar ile açıp ‘’ climate / climate.sii ve climatepromodsXXXX.sii dosyalarını tek tek seçip üstten sil diyip dosyayı kapattıktan sonra mod klasörüne atın. + Winter Touch modunu da atölyeden abone olup indirin. Sıralama Winter touch > Frosty > Frosty Wheels

10 Beğeni