arkadaşlar merhaba herkese. ETS 2 de 1.35 güncellemesi için indirmeyi yaptım ama oyun açılmıyor, oyunun simgesi geliyor ama yanıp sönme oluyor dx 9 da da açmayı denedim aynısını yaptı. neden olabilir acaba aynı sıkıntıyı yaşayan olmamıştı galiba forumda…
ATS içinde 1.35 geldiği zaman güncellemenin iki oyuna da aynı anda uyarlanacağını düşünüyorum.
tesekkür ederim kardeşim yardımların için… bu arada çözüm farklıymış oyun ekran çözünürlüğünü 1366*768 yaptım düzeldi…
yenilenen almanya yolları güzel olmuş yine emeklerine sağlık scs ekibindeki arkadaşların. o yeni yapılan bir tünel var çok güzel olmuş
köprü nerede acaba merak ettim, bence güncellemenin en güzel yanı fizikler olmuş tıra ağırlık gelmiş oynarken hissediliyor.
Direksiyon ayın 12 veya 13’ünde geliyor o zaman o toprak yola gireceğim nasıl olacak Washington’u direksiyonla keşfetmek istiyorum
nürnberge e giden yol üzerindeydi. geçtiğimde fotoğrafını çekip atarım. köprü demişim ya pardon tünel onu öyle düzelteyim
arkadaşlar bu tırın virajlarda yan yatmaması için süspansiyon sertliğini ve kabin süspansiyon sertliğini nasıl ayarlamak gerekiyor? acil yardımlarınızı bekliyorum
çekici ve dorse dengesi istikrarını sağa dayayacan sola çektikce yatma oranı artar diğer süspansiyon ayarları etkilemez
Bence en iyisi hepsinin ortada olması böylece daha gerçekçi oluyor, 60 yazan viraja 100 ile giremiyorsun.
Teşekkür ederim İlyas abi denerim
ETS2’yi bilmiyorum da ATS’de hep vardı. VR kask için geliştirme kitiydi sanırım.
Bunlar çok eskiden vardı. Arkadaşın dediği gibi vR için olan eklentiler.
Ya arkadaş bekle bekle nereye kadar şu mp ye 1.35 güncellemesini getirin artık anlamıyorum 2 aydır nedir bu işkence ya 1.34 e alıyorum game crashed diyip masaüstüne atıyordu 1.35’te çözüldü şimdi de mp ye güncelleme gelmiyor
Mp ye güncelleme gelecek diye birşey yok… isterlerse MP yi çıkaran grubun yapacağı iş…
Yani hocam bunun isyanını burada yapman birşeyi değiştirmez. Bu hem bizim değil, hem de SCS’nin değil. İngilizcen iyiyse TruckersMP modunu yapanlara mail atarsın. Bizim yapabileceğimiz birşey yok burada.
Truckersmp sitesinde
TruckersMP, en son ETS sürümüyle uyumlu değil
Son ETS oyun güncellemesinin ve mod ile uyumlu olmadığını biliyoruz. Geliştiricilerimiz modunu mümkün olan en kısa sürede uyumlu hale getirmek için çalışıyor. ATS hala çalışıyor!
Nasıl gelcek diye bir şey yok kardeşim niye çıkardılar multiplayer ı çıkardıysalar yapmak zorundalar işleri bu adamların bak scs çat çat güncellemeleri çıkardı her gün güncelleme geliyordu ama bu truckersmp yatıyo anca