Euro Truck Simulator 2 - 1.35 Güncellemesi [Ana Konu]

Kullandığım çoğu mod şimdilik dx11 ile uyumlu değil zamanla güncellendikçe modlar ile beraber gözle görülür fps artışı olucakmı en merak ettiğim konu o . :slight_smile:

Süspansiyon ayarları güzel olmuş, hiç değilse biraz daha aracın kütlesinin varlığını hissedebiliyoruz. Ayrıca frenleri bayağı zayıflatmışlar olması gerektiği gibi. Fren ayarı en dipte kullanıyordum, ortalara doğru çekmek zorunda kaldım.

bu fps arttı diyenlerin nasıl bir bilgisayari varda arttı yada neden arttı dx11 de ben full grafik %400 de 29 35 arası fps alıyordum yine aynı pek değişen birşey yok farklı bi ayar falan geldi de benim mi haberim yok…

2 Beğeni

Şuan DX11 deneysel betada hala, oyuna girerken başlatma seçeneklerinden gerekli dx11 kodunu yazdınız mı?

İlyas abi, oyuna girmeden önce config’den “rdevice” yazan yeri “dx11” diye değiştirip öyle dene. Belki sende de fps’in artar. Şu anda DX11 deneysel aşamada. Tam haliyle ne zaman gelir bilmiyorum. Ama sen bir dediğimi denemeye çalış. Olmazsa geri DX9’a dönersin.

Kod yazmak mı lazım yine?

1 Beğeni

Şöyle. Oyunun belgeler klasörüne gir, oradan config’i aç ve “rdevice” yazan yeri “dx11” yap. Oyunu dx11 olarak ise çalıştırmayı dene.

i7 8700K - MSI Gaming X 1080 var bende şehir içlerinde özellikle 20-30 fps artışından mütevellit şehir dışında 50 ve üzeri fps artışı meydana gelmişti. Hatta bu durum ATS için ciddi anlamda fps artışınında gözlemlendiği bir dx11 performansı olmuştu bu arada

2 Beğeni

Dx 11 deyim bende o yönden problem yok laptop var bende i5 7300 gtx1050 kartlı falan neyse işte de garip olduysada öyle üst seviye kartları geçtimde cogunun 15 20 fps arttı demesi aklımı karıştırdı o bakımdan dedim benim makinada mı oyundamı var bi çakallık :slight_smile:

2 Beğeni

Artık o çakallık neredeyse :slight_smile:

Steam’da oyunu başlatmak için tıkladığımızda, seçenekler arasında “dx11” ile başlatın. Yada diğer arkadaşların dediği gibi “config” den yapabilirsiniz.

MP ye güncelleme gelmemiş daha.

Trucksbook ile nasıl dx11 ile başlatabiliriz

Muhakkak daha önce konulmuş veya yazılmıştır fakat oyun içindeyken DX11 ile çalıştığını anlayabileceğimiz biryer varmı ?

steam kütüphanedenets 2 nin üstüne ters tıkla, özellikler \başlatma seçenekleri boş kutucuğa tırnaksız ‘’-rdevice dx11’’ kodunu girin, tamam deyip kapatın trucbook da direkt dx 11 ile başlayacaktır
emin olmak için oyun içinde konsola tırnaksız ‘‘r_device dx11’’ yazın karşısında DX11 yazıyor ise geçiş sağlanmış demektir iyi oyunlar.

1.35 de dresden,nürnberg ve kassel şehirleri ve otobanları yenilendi değil mi? başka yenilenen şehir var mı bu sürümde?

1 Beğeni
  • “Autohof” tarzında yeni hizmet istasyonları na rastlayan oldu mu arkadaşlar? nasıl bir şey

@Demir_Pence nin anlattığına ek olarak… eğer gerekirse, “config” dosyasında “r_device” satırında dx 9 yazar. Bunu 11 olarak değiştirip kayıt edin.

1 Beğeni

Teşekkür ederim

Arkadaşlar bir şey soracağım lütfen acil cevap verin

Bildiğiniz üzere 1.35 e single player da güncelleme geldi ama multiplayer’da görünen bir güncelleme yok

1.sorum : Ets2 truckersmp 1.35 e direk tek seferde 1.34.0.17 den mi geçiş yapacak?
2.sorum :Ets2 truckersmp 1.35 güncellemesi ne zaman gelir kesin olmasa bile bir aralık verin Allah aşkına bekle bekle ağaç olduk

ilginiz için şimdiden teşekkürler