BDF olayını ilk Krone’ye çakacaklar ahahahahahahah Şıvarzlüller ggg yok belki de o kadar olmaz ya şey etmeyek
Almanya yenılenmıs mı bıraz daha?
Görmedim sanırım açık betayı yayınlarken yapabilirler
Bu aracda benjm sayılır bende aşırı seviyorum bu arabayı param olsaydı kesinlikle tercihim bu yana
Bende gerçekten var
Sen artık trol skodaların atasısın…
Heyya huyaa heyya huyya…
Steam could oynadığınız oyunu steam uzerinde kaydetmeye yariyor bu olmadan oyun silinirse eğer bir daha eski profili bu kamuya bilirsiniz fakat su anda steam could kaydedersen silsen bile oyun profili steam de kayıtlı kalır
Nedir mesela
Beyler herhangi bir küçük update gibi bir şey geldi mi deneysel betaya düzeltme update i filan
arkadaşlar garajlarda şirketlerde normal tıcarı araçları park edilmiş halde dah önce gödrünüzmü yoksa yenımı
Forumda birçok kişi süspansiyonlar’dan almanyanın neden yenilenmediğin’den bahsediyor
Ben Almanya’nın yenileneceğini düşünüyorum. Sadece esiklikler varsa veya henüz tamamlanmamış kısımlar varsa bu erken erişimin de erken erişimi betaya eklemek istemediklerini düşünüyorum.
@TheSword Özel mesajına bakta superble ilgili bir kritik yapalım hacı
1 gönderi var olan bir konu içinde birleştirildi: Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem