ETS 2’nin 1.33 güncellemesi “experimental beta” şeklindee çıktı.
Konuyu hazırlıyorum dehşet özellikler var süspansiyon fizikleri gibi steam cloud gibi
ETS 2’nin 1.33 güncellemesi “experimental beta” şeklindee çıktı.
Ve Man da var mı?
Sanmıyorum SCS deneysel de olsa bir haber maber yapardı MAN’la ilgili yakında gelcek diye scsnin huyu bu çok beklenen şeyi son anda duyurmak
997 MB. Maşallah.
Ana konuya görseller ekledim şidmi araçları test etmeye başlıcam sonra da video TGX Euro6 önümüzdeki yılın başında gelecekmiş.
steam cloud ne işe yarıyor?
İsveç e yeni şehir eklenmiş. ve Almanya ya da galiba liman şehirleri.
Aynen forumda birisi yazdı 2 yeni feribot şehri eklenmiş diye birisi isveçin en uç köşesi uppsalanın orada diğerine almanyanın üstünden zaten 0 kamerasıyla giderseniz her şey hazırdı zaten limana kadar yol gidiyordu sadece kapalıydı ve limanlar eklenmemişti
Hasan abi şu Konteyner bacaklarına sahip zemin flatbed için ne oluyor?
Görsel koymamışsın onun hakkında
Video istiyoruz Hasan bey
şimdi ben bu versiyondaki oyun dosyası klasörünü kopyalasam ve betaya geçsem duruma göre betadan çıkacağım zaman sürekli veri çekmekle uğraşacağıma yedek klasörü steama geri atsam ve betayı kapasam o şekilde olurmu… yarın konvoydan sonra deneyecem bu olayı da
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=41&t=263336&hilit=experimental
Carthoo ne yazmış yeniliklerin en altına
dogru çevirmediysem affedin
muhtemelen almanyanın bir kısmı daha revize edilir yeniliklerden biri bu olur
Yalnız araç fiziklerine bayıldım ya.
Süspansiyonlar vs eskisine oranla evrim mi geçirdi?
Fizikleri aşırı merak ettim. Tüm save dosyalarımı silmiştim yeni bir profil ile deneyimlemek için güzel fırsat.
Normal sürümde kullandığınız profil ile denemeyin betayı yeni profil açın sıkıntı yaşamayın.
Ben şok aman scs bune hız
SCS yıl sonuna doğru iyi yardırıyor bakalım Fizikler konusunda şunu söyleyebilirim henüz tam oturmamış frenleme yaptığımızda araç kayıyor, virajlarda veya dönüşlerde araç kayabiliyor, kabin sallanma ise fena değil güncelleme alır büyük ihtimal hala…
@HasanOfke abi video çekmeyi düşünüyormusun ?