Euro Truck Simulator 2 - 1.32 Güncellemesi [Ana Konu]

Bu oyunları boş ver sen 18 haulin’ne bak yazamadım bile çok güzel oyundu az oynamadım bus driver filan adamların alt yapı var ama yeni sistemlere getirmek uzun sürüyor bence

Beyler jantlar duzelmış

18 Wheels of Steel Haulin güzel de sürüşünü hiç beğenmiyorum ya. Tır çeşitliliği yönünden en efsane oyundur.

1 Beğeni

Arkadaş oyuna güncelleme geldi ekran parlaklığı artmış yani oyunun ayarını ellemedim hala aynı ama renkler parklak gibi dünkü güncellemede daha az parklaktı gözümü alıyor :smiley:

1 Beğeni

Arkadaşlar ETS 2 1.32 beta bitti mi normal oyuna geçildi mi?

hayır beta devam edıyor

beyler dorse lastiklerine bakın :smiley: sanki bi basmamışlar bide basslar tam modfiyeli olacak dısarıda yarısı :smiley: Beyler bide anlamıyorum neden plastik tampondaki farlar calışmıyor anlamıyorum

Volvoda 8x2 olan aks düzeninde aldığım dorseler hep yan yatıyor ama yeni Scania serisinde böyle bir sorun yok bununda düzeltilmesi gerekiyor

1 Beğeni

fransa da brest den yuk aldım harıtadan ama gıttıgımde sımge yok ondan dolayı yuku alamadım :smiley:

1 Beğeni

Bu ika sirketi silip bizim sirketi koyarsak daha güzel olur valla baksana. Nerdeyse böyle sirket ofisi var dorse doldurma alani dağınıklık kapilarda turnike var turkiyede kilere benziyor. Garajlarda sirket logolari hazır bu seferde ofis ayarlasak güzel olur

1 Beğeni

Aslinda guzel olur dedigin gibi guzel planlanmis bir alan ama modlamasi nasil olur bilmiyorum yapabilcek arkadas varsa super olur aslinda :slight_smile:

1 Beğeni

Ugrasirsak bi çözüm buluruz

1 Beğeni

Aksam bakacam ona real company mod vardi bu sirketi ikea yapmislardi mod acik ise aslinda deneriz belki calisir

1 Beğeni

beyler biraz alakasız olacak ama SCS’nin açılımını bilen var mı

kurucularının baş harfleri idi sanırım sitedeki röportajda vardı

1 Beğeni

küçük bir araştırma yaptım bunu kastediyorsun galiba

2 Beğeni

Büyük ihtimalle evet odur

1 Beğeni

ETS 2 için ise 1.32.2.35

4 Beğeni

230 mb boyutunda bir güncelleme ile eski sürümüne geri döndürüldü :thinking:

bende geç yükledim sanırım 20 küsür mb güncelledi oyuna girdim sürüm düşürüldü yazıyordu şaşırdım…