Bu oyunları boş ver sen 18 haulin’ne bak yazamadım bile çok güzel oyundu az oynamadım bus driver filan adamların alt yapı var ama yeni sistemlere getirmek uzun sürüyor bence
Beyler jantlar duzelmış
18 Wheels of Steel Haulin güzel de sürüşünü hiç beğenmiyorum ya. Tır çeşitliliği yönünden en efsane oyundur.
Arkadaş oyuna güncelleme geldi ekran parlaklığı artmış yani oyunun ayarını ellemedim hala aynı ama renkler parklak gibi dünkü güncellemede daha az parklaktı gözümü alıyor
Arkadaşlar ETS 2 1.32 beta bitti mi normal oyuna geçildi mi?
hayır beta devam edıyor
beyler dorse lastiklerine bakın sanki bi basmamışlar bide basslar tam modfiyeli olacak dısarıda yarısı
Beyler bide anlamıyorum neden plastik tampondaki farlar calışmıyor anlamıyorum
Volvoda 8x2 olan aks düzeninde aldığım dorseler hep yan yatıyor ama yeni Scania serisinde böyle bir sorun yok bununda düzeltilmesi gerekiyor
Bu ika sirketi silip bizim sirketi koyarsak daha güzel olur valla baksana. Nerdeyse böyle sirket ofisi var dorse doldurma alani dağınıklık kapilarda turnike var turkiyede kilere benziyor. Garajlarda sirket logolari hazır bu seferde ofis ayarlasak güzel olur
Aslinda guzel olur dedigin gibi guzel planlanmis bir alan ama modlamasi nasil olur bilmiyorum yapabilcek arkadas varsa super olur aslinda
Ugrasirsak bi çözüm buluruz
Aksam bakacam ona real company mod vardi bu sirketi ikea yapmislardi mod acik ise aslinda deneriz belki calisir
beyler biraz alakasız olacak ama SCS’nin açılımını bilen var mı
kurucularının baş harfleri idi sanırım sitedeki röportajda vardı
Büyük ihtimalle evet odur
ETS 2 için ise 1.32.2.35
230 mb boyutunda bir güncelleme ile eski sürümüne geri döndürüldü
bende geç yükledim sanırım 20 küsür mb güncelledi oyuna girdim sürüm düşürüldü yazıyordu şaşırdım…