Aynen doğru bende öyle yaptım düzeldi
hangi lastikleri deiştirıyoz
duzel di sağol kardeş
bi sorum olacak guncellemeden sonra atma olayları duzeldimi ?
ben betaya geçtiğimden bu yana atma problemi yaşamadım ön tekerdeki lastik probleminden başka onuda hallettim işte uzun uğraş deneme yanılma yöntemiyle…
Diğer dorselere farklı şeyler geldi mi?
Valla ben beta sürümü yükler yüklemez sildim. Araçların ön tekerlekleri habire betonun içinde hareket etmiyorlar. Asıl sürümü bekliyecem
arkadaşlar bende arada bir atma sorunu var yeni profıl açtım atma gormedim deneyin
Az inceleyin yazdık çözümü
@iLyas_Kuzgun dostum aynen ben yukarıda da belirtmiştim önce yükledim sonra bu tekerleklerin betona gömülmesi olayından silmiştim. Şimdi senin yazını okudum ve önce girdim lastikleri düzelttim sonrasından baştan indirdim girdim sorun çözüldü tespitin doğru ayrıca teşekkür ederim.
Hepinizin bayrami mubarek olsun beyler
seninde gardaşım
1 gönderi var olan bir konu içinde birleştirildi: ETS 2 - Beyond the Baltic Sea Harita DLC [Ana Konu]
oyundan atma vamı?
Arkadaslar acik beta dediginiz sey yapilan isin deneme amacli sizlere sunmalari yani %100 bitmemis bir dosya veriyorlar size ve gelisim doneminde deneyimlerinizi gordugunuz hatalari buglari geri bildirim yapmanizi ongoruyorlar zaten betaya alinan bir dosya genelde hatalar barindiran ve son rutuslari oyuncularla yapilip tekrar duzgun sekilde bizlere gonderdikleri bir surectir… simdi boyle olmasaydi bunun testi icin 20 30.oyuncuya beta acacaklardi onlar oynayip hatalari gorecekti bizler de onlarin videolarini resimlerini izleyip ya ne zaman cikacak amma uzun surdu falan filan diyecektik adamlar bunun yerine gelin hep beraber yapalim diyorlar aslinda burda gordugunuz hatalari scs forum da goruntulu paylassaniz sizinde sevdiginiz oyunda bir tuzunuz olur… bende kendi aracimi hic bir turlu alamiyorum mesela ve o aracin bulundugu garaja tikladigimda o araci sectigim an atiyor eee bende almiyorum baska sorumum olmuyor ki forumlarda okursaniz bu yazdiginiz sorunlari herkes yazip cizmis ve elbette bunlar duzeldikten sonra beta bitecek ve normale donecektir… bu arada ufak sorunlara burda cevap bulmaktan bahsetmiyorum tabi paylasip cozumler ariyacaz sadece bazi yorumlarda scs gibi firma yapmamali yok yakismadi cikartiyorlar hatalar var falan gibi yazilar var sadece beta veya suanki olan acik beta isleminin ne oldugunu soylemekti amacim hepinize iyi oyunlar iyi bayramlar arkadaslar…
Okadar oynadim ne bi tekerlek ne bi atma sorunu yasadim size ne varda boyle oluyor gram hata gormedim.bn sadece dorsenn tirin camurluklara surtmesi var baska da bise yok ben gormedim
gencler betadan ne zaman cıkar b ifikri olan varmı bu arada betadan cıkınca atma hata sorunlarıda gidermi cok sıktı canımı 6. klavyeyi kırdım bune ağa
Ne sabırsız varmış ya sabır diye bisey var ammada ne zaman cikicak yok bilmem ne kırdım sanki biz çıkardık betaya 1 ay surebilir 2 ay surebilir betasi sizi ilgilendirmez