Euro Truck Simulator 2 - 1.32 Güncellemesi [Ana Konu]

bilinen büyük sorunlardan biri bu demek yapacak bir şey yok tamamlanana kadar böyle o yüzden erken açmışlar çok büyük şeyler var toplulukla beraber çzülecek o yüzden herkes katılmasa da olur baya geri bildirim istiyorlar ki düzelsin

Arkadaşlar gelen güncelleme ile Sisl trailer pack uyumlu mu? Çakışabilir de.

@Tayfun denemedim ama büyük ihtimal crash verir. ayrıca oyun galiba betadan dolayı sanırım aşırı derecede kasıyor ve donuyor menülerde çok bekletiyor tır bazen durduk yerde devriliyor bazı benzin istasyonları boşluk olarak gözüküyor. tırların fiziği çok farklı olmuş ufacık bir manevra yapınca tır yoldan çıkıyor özellikle double b varken.

Hasan abi az önceki sorun bitti şimdi dorse alıyorum tam garaj’ı işaretliyip onaylıyorum beni oyun atıyor komple kapanıyor hata vermeden

dorseyi koyduğun garajdaki işçiler otomatik alıyor

ben tır listesine veya dorse listesine basınca oyun kapanıyor

1 Beğeni

konuyu tamamladım pazar akşamı anca evde olup test edicem

1 Beğeni

Hasan abi ve beyler birşey fark ettim akşamdan beri yaşadığım tüm sorunlar save’de çok araç olmasından ve grafik modunu tam silmemişim ondan kaynaklanmış sizde’de böyle olursa ya yeni save kurun yada modları silin veyatta araçları satın.

Düz açıkkasa dorse varmı diye sormustum ama biraz araştırinca var oldugunu anladim editliyorum.

Flatbet sahiplenmek iyi oldu. Hadi biraz nostalji yapalım hangi eski oyunda kişisel dorse vardı?:grin:

Onu belki scs getirebilir ama getirmezse’de bizim modcular yapar :smiley:

normal düz flatbed dorse var yükler zaten çok az o yüzden oluyor ama çok uçuk olaylar şu an yok zaten açık yük yok

ets2_20180810_203027_00

Bir kere denk geldim.

Edit: @HasanOfke Oyunda random bir anda fps 1 e düşüp 3 4 saniye falan takılıyor. onun dışında bariz bi sorun görmedim.

Kişisel dorse meselesini yaza yaza dilimizde tüy bitti sonunda geliyor. Acaba forumda o da olsun bu da olsun tadında yazdıklarımız bir şekilde (sisl fısıldıyordur belki) scs’ye ulaşıyor mu, yoksa aklın yolu birdirden yola çikarak global anlamda oyuncuların ne istediğini bilip, azar azar mı dağıtıyorlar bu yenilikleri?

Sanırım yeni bir yük çeşidi gelmiş internet’ten baktım sos diyor fesleğenli sarımsaklı

ve sadece sanırım italya’da çıkıyor

1 Beğeni

Hayrlı olsun harita bugu buldum korktum bi an noluyo dedim

Parma diye italya’nın bir şehrin’de tam dönemecin orda boşluk var dikkat edin

2 Beğeni

Evet bu hata bir kaç saat önce aynı yerde başıma geldi. Kaplama var ama aşağı düşüyorsun.

Bunu en iyisi toplulukta paylaşmak lazım ama bende ingilizce pek yok sende varsa paylaşabilir’misin ?

O değlde iyi hata var he, forum kaynıyor :slight_smile: Benim aktif kullandığım profil ile dün betaya girdim. Dorsemi aldım, yenilenen Almanya taraflarında biraz turladım. Oyunda donma veya oyundan atma gibi bir durum olmadı. 1 tane garaj var, 1 tanede kullandığım araç var işte. Tek olay şu yeni dorseye dışarıdan bakınca çok anlık bir fps düşüşü var, böyle 5 fps kadar. Yük alma yerlerine yerleştirilen yeni dorseler görüntülenince de aynısı oluyor. Onun haricinde bir sorun ile karşılaşmadım…

1 Beğeni

Hacı sonucta beta bu scs nin forumundakini bastan sona bi okusana erken paylastik diyolar gelisi guzel kasiyo donuyo yazmayin

@anon17028299 Ee güzel kardeşim bizde bunun farkındayız. Bakıyoruz işte kim ne gibi sorunlar, sıkıntılar yaşıyor diye. Gelişi güzel yazma muhabbeti felan değil bu, dikkatli incele konuyu.