Euro Truck Simulator 2 - 1.30 Güncellemesi

2 Beğeni

VEE EN SONUNDA GELEN SCANİA S VE R FİLOMUZA KATILDI +İLK YÜKÜMÜZÜ ALDIK VE YOLA KOYULDUK
FRANSANIN NİCE ŞEHRİNDEN İTALYANIN VERONA ŞEHRİNE YAT TAŞIYORUZ

1 Beğeni

araçlar dıştan gerçekten güzel görünüyor. kabin içi, göstergeler falan, o görüntüleri de atabilecek arkadaşlar var mı? merak ettim evde değilim bakamıyorum şu an…

3 Beğeni

Evet çalışıyor 1.30 da da :slight_smile:

scania R topline 2012 model olan scanianın km si: 517121 kilometreye gelmiş bulunmakta 1 milyon isterdim neyse scaniamı emektar olup yeni scania 2017 sıfır km almış oldum. hayırlı olsun

1 Beğeni

Daf harici hiçbir araçla kolay kolay yola çıkmayan biri olarak yeni Scania S ve R beni çok etkiledi. Harbi harika olmuşlar.

2 Beğeni

bu bolgede muazzam yollar var cok hosuma gıttı daracık yollar tuneller felan manzara ile birlikte çok guzel olmuş

bu servis bir sehrin ama hangısı bılmıyorum ama entresan olan girişi raylı kapı var mpde nasıl çalışır bılınmez ama guzel gozukuyor

italyadan kareler sizlere

2 Beğeni

o son paylaştıkların harita dışı yerlerse demek ki dlc de gelecek yerler olabilir mi acaba? bu arada dediğin gibi raylı kapı gelmiş ilerleyen zamanlarda diğer yerlere de aynısını yapabilirler.

Abi beta ya çektim, öyle senin dediğin gibi anlık fps düşüşü olarak değişlde yükleme ekranlarında takılıyor. Mesela fotoğraf çekme ekranına giremedim. En son da ESC menüsünden tekrar oyuna döneceğim sırada takıldı.

Yarın yine 2 vizem var ama 30-40 dk girebildim oyuna ilk görüşlerim:

• Scania’larda ses çıkmamasının sebebi I6 ve v8 ses modları kullanmammış. (zaten RJL de uyumsuz)
  • Modellemesi gayet iyi, hatta plastik tampon vs ile birlikte tam bir RJL modu kalitesinde olmuş bana kalırsa.
  • Ön paneldeki iğrenç göz gibi farların kaldırılabilir olması güzel
  • Sesler eh işte 5/10
  • Retarder sesini hariç tutuyorum tabi o gayet güzel
  • sinyal sesi neden problem olur ki demiştim girmeden ama ciddi problemmiş cidden
  • Dashboard uzaktan iyi ama detaylara girince tırt. O kadar detay var gerçeğinde; aktara aktara bunları mı aktardınız? her şey daf xf105 gibi texture; değişken 2-3 şey var o kadar. Tamam öndeki aracı takip etmesini ekranda göstermesini istemiyorum ama en azından az farklı bişey çıksaymış ya da şöyle söyleyim azcık yaratıcı olsalarmış iyiymiş.
  • İTALYA HARİKA
  • YENİ ŞİRKETLER HARİKA

ama random olayları bulamadım; acaba yok mu?

2 Beğeni

rastgele olaylar atsde be canısı :smiley: ne ets2si ama gelecek gibi baksana zaten destek var ve harita müsait artık neden olmasın her yerde çıkar çözmüş adamlar artık

sınavların ne zaman bitiyor?

yarın akşam bitiyor

henüz hd değil liste dışı

2 Beğeni

Fark eden var mı bilmiyorum ama İtalya’da lamborghini gördüm ai araçlarda. Çok hoşuma gitti.

göstergede görülen tır dorsesi,distronik göstergesi.
benim arabadan örnek vereyim

hız sabitlemenin üstü kısaca.
uzun yolda giderken 50 km ile git diyorum,öndeki arabayla 200-300 metre bırak diyorum, kendi fren yapıp gaza basıyor.

Bu özelliğe bayılıyorum ya çok hoşuma gidiyor … ets2 de görmek çok isterdim.

Cenova ve çevresi haritada bu şekilde.

1 Beğeni

Jenderme Jenderme :smiley:

4 Beğeni

o zaman mercedes :slightly_smiling_face:
o kadar dolandım lamborghini polis arabasını göremedim fakat bilgisiz kalmayalım.
varan 1 - lam-bor-gi-hini dogru şekil bu (bizzat italyada fabrikada sordum) larbor-cinii degil :slightly_smiling_face:
varan 2 - polis arabası organ bagışına dikkat cekmek hemde hızlıca gitmek için özel yapılan bir anlaşma için var.

içinde organ taşıma cantası ve telsiz var.
nerde görülür ? fabrika müzesinde :slightly_smiling_face:

2 Beğeni