Euro Coach Simulator (ECS) İmza Kampanyası

Uzun süredir yapmayı düşünüyordum ama hep sonralara sarkmıştı.

Birçok kişi bu oyunu bekliyor eminim. Tır ile otobüs evet çok farklı şeyler ama ikisinin bir arada olduğu bir simulasyon bambaşka olur. SCS ye sesimizi duyurmak amaçlı change.org da bir imza kampanyası başlattım. Amaçlanan elbette oyunun gelmesi ama şimdiki asıl amaçlanan bu proje hakkında oyun severlere bir haber bir bilgi verilmesi. Kampanya içeriğini ingilizce ve türkçe olarak yazdım. Eğer farklı dilde çevirebilecekler varsa içeriği kampanya sayfasından alıp bana özelden gönderebilir.

Lütfen imzalayın. Her gelen benim imzamla ne olacak demezse ciddi bir sayıya ulaşmış oluruz. Lütfen imza atın ve paylaşın…

Kampanya sayfası: Petition · Euro Coach Simulator (ECS) - SCS Software · Change.org

6 Beğeni

kapakta bunları kullanırsan daha iyi olur

14 Beğeni

5 adet görsel ama değiştirelim.

Hadi İnşallah :+1: :+1:

İmza kampanyası yerine katılan kişiler doğru düzgün mailler atabilirdi ve verilecek cevabı tahmin etsem de daha etkili olurdu. İmza kampanyası diyalogu kötü etkiliyor. Özellikle böyle pozitif bir durumda change.org kullanmak bana göre yanlış. Herkesle iletişimde olan ve cevap veren SCS’ye kötü firma damgası yapıştırıyor.
Yani TR haritası için de yersiz imza kampanyaları yapılıyordu ve Trakya’nın gelmesine gram katkısı olmadı çünkü karar veren kişiler farklı ve daha gerçekçi, mantıklı ölçüm yapılabilecek noktalardan değerlendiriyor.

Yoğun mesaj gönderimi SCS’nin bir blog yazısı ile bize bu konuda çok fazla geri bildirim geldi bir açıklama en azından son durumu ve planları anlatmak adına bir şeyler paylaşmak istedik şeklinde sonuçlanabilir.
Ve en basit şeyleri bile uzatan haberleri ve kelimeleri çok dikkatle seçen bu firmadan beklenti oluşmaması adına pat diye dolu dolu bir açıklama beklemekte saçma olurdu.

Ciddi cevap beklemek bu topluluğun hakkı

10 Beğeni

Scs’ye mail atmak imza kampanyasından daha etkili olur, şirketler yoğun mail akışına karşı ilgisiz kalamaz ama bunun için scs formunda grup oluşturmalıyız ki firmanın dikkatini çekelim. Sonuçta adamların 7 sene önce ortaya attığı bir plan hakkında bilgi istiyoruz bunu deneyebiliriz.

1 Beğeni

Çok kasmamak lazım bence. Belli ki bir şeylerin oturmasını bekliyorlar. Sonuçta bu bir şirket. Belli başlı vizyonları, misyonları var. Zamanı geldiğinde elbette yapacaklardır. Onlar istemez mi para kazanmak? Sonuçta bu adamlar hepimizin oynadığı Bus Driver oyununu yapmıştı.

2 Beğeni

Öteleyerek talebi tavan yaptırmak istiyorlar, bizde istediklerini veriyoruz topluluk olarak. Bi desteklenmese satışları düşse o zaman herşey patır patır gelecek. Kendileri talep üretecekler, oluşan talebi geciktirmekle uğraşmayacaklar. Ama herkes aynı fikirde değil maalesef.

3 Beğeni

Mail organizasyonunu ne zaman düzenliyoruz :smiley:

Ayarlamaya başladık

1 Beğeni

Talep artışı otomatik. 100 ile başlıyor

Her şehir olur mu bilmem ama burasının geldiğini düşünsenize :sunglasses:

4 Beğeni

Esenler otogarı kendi başına bir simulasyon olarak çıkması lazım. Hatta alt kısımlarında dolaşma başarımları falan lazım. :slight_smile:

4 Beğeni

Ancak Extended ile olur ileride…

6 Beğeni

https://www.youtube.com/watch?v=46UZryuCUI4 bu söyleşimiz tam bu konu üzerine incelemek istersen linki bırakıyorum.

Change.org’a inanan kaldı mı ya :rofl: bugüne kadar değiştirdiği hiç bir şey görmedim henüz. Sadece ortalığı germeye yarıyorlar.

Nereyi imzalıyoz :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

7 Beğeni