TruckSim kime ait
Kimseye ait değil, reddit topluluğunun discorddaki şubesi
Bana sorsaydiniz soylerdim yahu
Üstad hasan ile bir canlı yayın yap yav. İleride bizleri neler bekliyor. En azından bir fikir vermeni istiyoruz . Heyecanımız maruz gör üstad
Ne yapacagim canli yayinda? Her soruya yanit mi verecegim?
Zaten firmanin bilinmesini istedikleri aciklaniyor zaman icinde.
Aynı şekilde Road to the Black Sea’de de Edirne Otogarı var.
Dünkü yayında Nemiro ve Alex bugünün blogu hakkında çok heyecanlanmamız gerektiğini ve aslında 2 tane güzel blog olacağından bahsetmiş. Herhalde bugün ECS podcasti paylaşımı olacak.
geçen hafta ECS (Travel Agency) podcasti çektiklerini biliyoruz, bu hafta muhtemelen bununla beraber NH’tan sonraki harita DLC’si için fragman alabiliriz
Ecs podcasti ve podcastin sonunda Anatolia DLC duyurusu gelirse kaymaklı baklava olur.
İzlanda duyurulacak gibi
Öyle bir şey olursa İzlanda konusu burada.
Kilidi açılır. Konu açılmasın gereksiz yere.
kar olmadıktan sonra tırdan bozma otobüs görsek ne olacak ki?
Bunların yeri Spintires ve Snowrunner’dır. ETS 2 asfalt oyunudur.
Toprak yollara giriyoruz ama? Bu bir nevi karla kaplı toprak yoldur. Evet kar olmadan bir işe yaramaz ama kar geldiği zaman bir daha düşünülür…
Toprak yollara herhangi bir araç girebilir. Arazi aracına gerek yok. Ayrıca toprak ve kar karton gibi görünüyor. Dinamik değiller.
Daha oyuna otobüse dair nasıl birşey geleceğini bilmeden neden böyle garip hayallere giriyorsunuz anlamıyorum.
Otobüslerde güneşlik çok önemli.Pek sanmıyorum ama keşke güneşlik animasyonu eklense
Beklediğimiz blog geldi