Euro Truck Simulator 2 Ana Konu’da paylaştığım üzere landmarks dosyasında İzlanda bilgisi keşfedilmiştir. Mevsimler olayına da ışık tutacaktır. Hayırlı olsun…
izlanda’nın iç kesimlerinde neredeyse hiç yol yok. yolları tam bir tur şeklinde yapmaları halinde dlc çoğunlukla bitmiş olur. 1-2 tane de merkezdeki bağlantı yollarını yapabilirlerse yaparlar onun dışında çok fazla bir alan gelmiyor tabii ki. reykjavik, akureyri, keflavik gibi şehirler önemli olacak. kaldı ki bu 3 şehir dışında geri kalan her yerleşim yerinde maksimum 5000-8000 kişi yaşıyor. kısacası harita modu gibi bir paket geliyor.
harita bunun aynısı olur.
greece dlc çapında bir dlc çıkıyor ama buralar karsız olmaz yeğennnn
buralar değişik bi havasız olmaz yeğennn
aklına bile getirme bunlar olmadan çıkarmayı pavel
tekrar tekrar yazmıştık İzlanda mantıklı diye:)) koskoca İngiltere 2005 den kalma textureler ve assetlerle doluyken İrlanda imkansız demiştik:) ayrıca İzlanda ile mevsimler olayının da başlayacağı ihtimal değil artık
promodsun taa İtalyasını bilenler bilir. bugünkü DLC ebatlarında çıkmıştı. Keza Balkanlar. ve Keza İskandinavya. Promodsu bugüne getiren en büyük etken, “OLANI” yapmalarıydı. ha promodsta “hayali otoban” var İzlanda Reyjavik’ten Seydsfordür’a. alttan gidiyor 5 şerit
SCS’nin mevsimleri getireceğine inancım hala yok. DLC’yi winterland gibi tasarlayıp sadece o bölgeye özgü kar, kış ve fizik ile durumu geçiştireceğini düşünüyorum. Ayrıca İngiltere rework olmadan da bu DLC’yi çıkartmaları mantıksız geliyor. Nordic için 2025 sonu dersek, BeNeLux’ı da 2025’de bitirirlerse 2026 İngiltere rework ve İzlanda DLC’yi görürüz gibi. Umarım o kadar zamanda işin içinden çıkmak için yapılmış bir çözüm yerine cidden mevsim meselesine giriş yapmış olurlar. Yılbaşı yayınında umarım bi spoiler verirler.
Nordic 2025 sonununu bulmaz bence ilk çeyrekte gelir diye düşünüyorum yada en kötü ihtimal yaza
Bencede, bugün gördüğüm bir video da 20 blog kalmış yazıyordu, temmuz ağustosta çıkmış olur gibi nordic
İngiltere yapılmadan Bergen ve kuzeyde Molde taraflarından gemiyle trans geçişle getirilecek.
ayrıca İngiltere reworke olayı öyle basit değil 1 yılda bitirilmesi. bugün başlasalar Cali gibi Almanya gibi minimum 4 partta gelir.
West Balkans’ı Ekim 2023’de Greece’i Aralık 2024 çıkarttıklarından yola çıkarak Nordic’de kapsamlı bir DLC olduğu için (+ işin ATS tarafı da var) 2025’in yarısından sonrası - son çeyreği daha makul geliyor bana.
Anakara dışında ada olan bir yerin geliyo olması beni hiç heyecanlandırmıyor çünkü yolumun üzerinde olmayacak ve muhtemelen 1-2 kereden fazla oraya bidaha gitmeyeceğim
Ölçekleme farkı ve İngiltere’nin durumunu biliyorum ama bu DLC’nin reworkden önce çıkması çok tatsız olur. Reworku yapmayıp da işi Norveç’e yıkmak kaçamak bir çözüm bence.
Umarım şu küçük haritayı 1 yıl beklemeyiz
hemen hemen yunanistan kadar, ondan biraz küçük bir alan olduğundan ve 5 tane adaya 3 ay harcamayacaklarından, ıvırını zıvırını yol azlığını, nüfus seyrekliğini de ekleyince 7-8 aylık işi var demek istiyorum.
karlı bir trailer