Euro Coach Simulator "Bir ETS 2 DLC'si" - Ana Konu

Eski Travego ile 417 yi de atın da ben de çıldırayım :smiley:

1 Beğeni

Hadi inşallah artık gelsin.

Şimdi merak ettiğim araçları ayrı ayrı paralı DLC olarak mı yapacaklar, yoksa otobüs DLC’si içinde mi gelecek.

SCS tırları sanırım bugüne kadar hiç DLC olarak çıkartmadı. Tır modifikasyonları DLC oluyordu fakat bildiğiniz gibi bu iş farklı. İlk düşündüğümde otobüsler paralı DLC olarak gelmeyeceğini düşünmüştüm fakat sonra SCS’nin parayı sevdiği aklıma geldi. İkilemde kaldım bende ama eğer DLC olarak gelmezse SCS bu emeğin parasını nereden çıkartacak diye düşünüyorum.

SCS dışında bildiğim her oyunda ek araçlar paralı, trenler, uçaklar, yarış otomobilleri hep ek parayla geliyor diğer oyunlarda, bence yine paralı olmalı. Belki ATS’de ilk 1-2 eyalet DLCsi bedava gibi, 1-2 aracı bedava verebilirler, sonrası paralı olabilir.

scs bu ats için araba dlcsinde bazı arabaları paralı çıkaracak. Bu yüzden bazı otobüsleri sonradan paralı şekilde çıkarabilir.

Scs bütün yeni tırları dlc usulü getiriyor ama bedava olarak. İleride paralı getirebilirler.

Her şey yepyeni taze taze…

12 Beğeni

Zannetmiyorum. Sebebi ileride paralı olabileceğinden ziyade yeni modellerin opsiyonel olarak oyuna yüklenip yüklenmeme opsiyonu olabilir. Belki de lisansı veren marka oyuna bu şekilde getirilmesini istiyor olabilir. Ayrıca çekiciler ücretli olsa ben seve seve veririm. Yeter ki yeni model çekicileri oyuna daha çabuk getirsinler.

Nasıl yapacaklar bilmiyorum ama otobüsü alıp A noktasından B noktasına gideceğiz gibi. Öyle yolcuya bilet kesme, bagaj yerleştirme, yolcuların inip-binmesi gibi şeyleri beklemiyorum. Yolcu alırken ekran kararır ve herkes koltuğa oturmuş şekilde görünür ekran geldiğinde, sonra da varış saatine kadar rotayı bitirmeye çalışırız. Sıfırdan bir otobüs oyunu olsa hepsi olması gerekir ama burda amaç otobüsle haritayı dolaşma. Model olarak Scania olunca alışmak zor bizler Mercedes-Benz, Man, Setra ve Neoplan görmeye alışığız. İlerde eklenirse güzel olur ama bakalım scs neler eklerse kabul şimdilik.

8 Beğeni

SCS’nin artık tüm firmalarlar anlaşması mevcut. Oyunda gerçek Mercedes-Benz tırlar varsa aynı şekilde otobüsler de olabilir diye düşünüyorum. Gerçi sadece araç bazında mı lisans alımı oluyor bu konuda pek bir bilgim yok ama Mercedes-Benz ilk aşamada gelmeyecekse bile Man illa ki gelecek. Çünkü diğer Avrupa haritalı otobüs oyunlarında gördüğümüz ve Avrupa’da sıkça kullanılan bir marka.

Daha öncesinde 3-4 adet modellerinin olduğunu (Scania Touring 2015, Scania Irızar 2013, Setra S431DT 2014, MAN Lion’s Coach 2014) ancak eskidiği için onları yenileri ile değiştirdiklerini söylemiş Selçuk abi

7 Beğeni

Bu yazısı ne zamana ait hocam? Yeni mi?

Başlık ismi Euro Truck Simulator 2 - Next Stop olması daha iyi olmaz mıydı?
Euro Coach Simulator ismi belli ki kullanılmayacak. Yanlış bir anlaşılma olmasın.

Travel Agency muhtemel ismi olabilir

yeni

biz yıllardır böyle biliyoruz resmi adı duyurulana kadar böyle durmasıdna sakınca yok

olması mümkün

Neresi burası? Discord’a benziyor ama.

3 Beğeni

Forumda gördüm discord’a çok benziyor bildiğim kadarı ile SCS’nin discord sunucusu yok kim bilir hangi sunucuda yazdı.

/r/TruckSim Discord Serveriymiş. Discord’da sunucu keşfet ekranında arama çubuğuna “trucksim” yazarak katılabilirsiniz. Sunucuda arama çubuğuna sisl yazarak @sisl’ın mesajlarını bulabilirsiniz.

5 Beğeni

TruckSim kime ait

Kimseye ait değil, reddit topluluğunun discorddaki şubesi

1 Beğeni