Ets2 tüm oyunculara sesleniyorum!

Sanal lojistiklerle alakalı buna benzer uzuuun bir yazı yazıp bilgisayarıma kaydetmiştim daha sonrasında silmişim sanırım. Benzer ana fikire sahipti. İşin uygulama boyutunda nasıl çalışmayı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama detaylarını öğrenmek isterim. Benim aklımda truckersmpden ziyade oyunun orijinal convoy özelliğini kullanarak (hatta bir aralar bununla ilgili araştırmalar yapmıştım 128 kişi oluyordu sonradan o özellik devre dışı bırakıldı denmişti. Güncel sürümde oluyor mu bilmiyorum) şirket konseptli modlarla birlikte 7/24 açık olan bir sunucu tarzı bir fikrim vardı fakat modların iş yükü, işleyiş vs. ciddi emek ve zaman harcanması gerektiği için hep aklımın bir köşesinde olsa da hayata geçirme şansım olmadı. Yazınız tamamını okudum ve çoğu kısmına katılıyorum. Sanal lojistiklerin truckersmp konvoy kısımlarında çok aktif olmasam da resimli, senaryolu sefer paylaşımları, truckersbook gibi uygulamaların kullanımı, kilometre kasma, simulasyon tarzı oynama gibi sanal lojistiklerin keyifli özelliklerini zamanında oynayanlarımız keyif alarak uzun vakitler geçirmiştir. Umarım projenizde heyecanınızı paylaşacak kişiler bulursunuz, detaylar konusunda sitedeki özel mesaj üzerinden iletişimde olmak isterim. (instagram kullanmıyorum onun için bunu tercih ettim) Sonucunun nasıl olacağı belli olmasa da benzer fikirlerde ets2 severlerin kalıp, oyun için amaçlar arıyor olması beni mutlu etti. Umarım ileride SCS’nin de katkılarıyla bu tarz sanal lojistikler wotr gibi oyuncaklarla desteklenip daha keyifli hale getirilebilir.

Edit: Doğrudan bu konuyla ilgili olmasa da anlatmak istediğim yazımı buldum.

1 Beğeni