Adamlar Easter Eggde Eklemişler
Haritayı yapanlara sesleniyorum Osman Sınav mısın be ne detaylar vardır kim bilir
hangi sehirler olacak ilk versiyonda?
İstanbul-Ankara ve Bolu
şu ana kadar Türkiye harita modu yapmaya çalışan Türkler olarak ortak bir projeye katkı sağlasaydık elimizde dlc kalitesinde nurtopu gibi modumuz olurdu. Ama nerdeee, herkes kafasına göre yapıyor bir şeyler. Türkler olarak işbirliği konusunda zayıfız.
Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Malesef Türk modçular veya firmalar birbirlerine çamur atmaktan öteye gitmiyor, 17 yıldır simülasyon piyasasındayım şu son 4-5 yıl kadar çirkin bir ortam görmedim maalesef. 3-5 Kuruş kazanalım diye farklı haritalar üzerinden gidip baştan sağma yapanlarlada kusura bakmayında asla birlik olup iş yapmam kafam uyuşmaz bizde belirli bedele satacağız ama herşeyden bağımsız özgün bir harita ile geliyoruz. DLC kalitesinde diyebilirim ki scs’nin west balkansda getirdiği bir çok nesneyi bu konunun paylaşımlarında daha west balkansı görmeden bizler getirmiştik daha da iyisini getireceğiz HVT ekibi olarak. İyi forumlar dilerim.
ellerinize saglık gğzel olmus bayraklar
Harbiden adamlar yapmış aynısı olmuş
Gelişmeleri ve çalışmalarımızı geniş kitlelere yaymak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.
https://www.instagram.com/p/CzmgXm5tB5L/?igshid=MTZ3Z3cyZjNkb210aA==