Son sürüşümde Ankara’ya inerken o kadar uzun sürdü ki ‘‘Gerçekte de hemen hemen bu kadardır zaten, iyi sürdük yine’’ dedim. Ölçek ve detaylılık olarak çok başarılı bir iş.
O kadar alışmışız ki 1:19 ölçeğe. Haritada oynarken ulan ne bitmez yol diyorum bune ya dedim İnşallah harita ileride baya baya genişleyeceği zaman, otobüs ile uzun yolculukta yolculuğa başlarken. Çift şoför olarak yola çıkın sağlığınız için . Hem zevklide olur
.
Dar şeritli dağ yolları gelince ölçekleme daha zevkli olacaktır
Şarköy Malkara yolu. Gerçek gurmelerin wet dream’i…
Edit: abi vallahi elimde duruyo az biraz yapılmış versiyonu verebilirim isterlerse.
Teşekkürler. Dış kaynaktan map sektörü almıyoruz, sahada referans çekip kendimiz yapıyoruz.
Yakın süreçte gelmeyecek. Önümüzdeki süreçler için düşüncelerimiz var.
Tahmin ediyorum öncelikle İstanbul’a kadar ki ana hattı bitirmek istiyosunuz sanırım
hendek her memlekete gidişte mutlaka uğrarız yakıt almaya
Yakıt fiyatları da güncel olmuş
bu yapay zeka davranışını kim yaptıysa, simulasyon oscarlarına aday. net
var ya, şu yapay zeka davranışını 1.19 standart sürüm olarak mod haline getirip atölyeye koysanız gelecek abone sayısını tahmin edemiyorum
best 10’a açık ara girerdi
Bu konuyu her açtığımda, yaşasın umarım yeni görsel gelmiştir umuduyla açıyorum
KSK Store mu o?
doğrudur
Yaa sizin Allah’ınıza kurban bee.
Haritayı çok beğendim 1.2 nin ön satışını aldım keyifle oynuyorum şuanki sürümüm 1.1 ve 1.2 bizi bekler
Fotoğraflar çok iyi, güzel de şöyle efsanesinden bir trailer gelse artık da ağzımızın suyu daha fazla aksın, iştahımız kabarsın.