ETS2 - Road to Heavy Map Türkiye 1:2 Ölçek Harita Projesi

Son sürüşümde Ankara’ya inerken o kadar uzun sürdü ki ‘‘Gerçekte de hemen hemen bu kadardır zaten, iyi sürdük yine’’ dedim. :smiley: Ölçek ve detaylılık olarak çok başarılı bir iş.

7 Beğeni

O kadar alışmışız ki 1:19 ölçeğe. Haritada oynarken ulan ne bitmez yol diyorum bune ya dedim :joy: İnşallah harita ileride baya baya genişleyeceği zaman, otobüs ile uzun yolculukta yolculuğa başlarken. Çift şoför olarak yola çıkın sağlığınız için . Hem zevklide olur :sweat_smile:.

9 Beğeni

Dar şeritli dağ yolları gelince ölçekleme daha zevkli olacaktır

4 Beğeni

Şarköy Malkara yolu. Gerçek gurmelerin wet dream’i…

Edit: abi vallahi elimde duruyo az biraz yapılmış versiyonu verebilirim isterlerse.

5 Beğeni

Teşekkürler. Dış kaynaktan map sektörü almıyoruz, sahada referans çekip kendimiz yapıyoruz.

1 Beğeni

Yakın süreçte gelmeyecek. Önümüzdeki süreçler için düşüncelerimiz var.

3 Beğeni

Tahmin ediyorum öncelikle İstanbul’a kadar ki ana hattı bitirmek istiyosunuz sanırım

3 Beğeni

18 Beğeni

hendek her memlekete gidişte mutlaka uğrarız yakıt almaya

3 Beğeni

Yakıt fiyatları da güncel olmuş :joy::joy:

3 Beğeni

bu yapay zeka davranışını kim yaptıysa, simulasyon oscarlarına aday. net :100:
var ya, şu yapay zeka davranışını 1.19 standart sürüm olarak mod haline getirip atölyeye koysanız gelecek abone sayısını tahmin edemiyorum :dizzy:
best 10’a açık ara girerdi

9 Beğeni

26 Beğeni

Bu konuyu her açtığımda, yaşasın umarım yeni görsel gelmiştir umuduyla açıyorum :slight_smile:

6 Beğeni

KSK Store mu o? :heart_eyes:

5 Beğeni

doğrudur :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:

6 Beğeni

Yaa sizin Allah’ınıza kurban bee. :heart::heart:

5 Beğeni

Haritayı çok beğendim 1.2 nin ön satışını aldım keyifle oynuyorum şuanki sürümüm 1.1 ve 1.2 bizi bekler

4 Beğeni

İstikamet İstanbul :slight_smile:

21 Beğeni

Yeni istasyonlar…

22 Beğeni

Fotoğraflar çok iyi, güzel de şöyle efsanesinden bir trailer gelse artık da ağzımızın suyu daha fazla aksın, iştahımız kabarsın.

6 Beğeni