ETS2 - Road to Heavy Map Türkiye 1:2 Ölçek Harita Projesi

Discord uçtu malumunuz buradan sorsam olur mu bilemiyorum yaşlılığa verin artık. Ben haritayı aldım destek vermek için yaklaşık 5 6 aydır oynamıyorum ets sırf emkleriniz için satın aldım çokta güzel harita olmuş her detayı ile. Yanlız şöyle bir sıkıntı var destek odasına yazmıştım ama cevap alamadım. Oyun herseferinde resimdeki uyarıyı veriyor sebebi nedir

Discord’u VPN ile kullanmak isteyenler:

Aşağıdaki linklerden Cloudflare WARP’ı bilgisayarınıza indirip kullanabilirsiniz.

Özelden size kendimizin hazırlamış olduğu hazır profil attık. Onunla giriş yapmayı deneyiniz.

Websiteniz açıldığında websiteniz üzerinden satışınız olacak mı ve websiteniz tam olarak ne zaman açılacak? Şimdiye kadar hiç discord kullanmamış biri olarak sadece bu durum içinde discord açmak çok istemiyorum. Satışı sadece discord üzerinden gerçekleştirmek şuan için mantıklı olabilir ama sizlerde farkındasınızdır ki genele ve modun yayılması açısından bu durum sağlıklı olmayabilir. Bu arada elinize sağlık.Şuana kadar videolardan izleyebildiğim kadarıyla ufak tefek olağan bir kaç durum dışında çok başarılı bir çalışma çıkardığınızı söyleyebilirim. :wave: Başarılarınızın devamını diler,çalışmanın sağlıklı bir şekilde devam etmesini ümit ve temenni ederim. Haritayı temin edip oynadıkça,gözlemleme yaparak olumlu-olumsuz durumları sizlere geri bildirim sağlayarak varsa aksi bir durum iyi olması yönünde destek olmak isterim. :+1:

3 Beğeni

Merhaba

DC kapalı iken sipariş ve satın alma işlemleri nasıl olacak? Ben modu almak istiyorum. Bir de harita modu tamam ama otobüs modunu nasıl temin ediyoruz? Bilgi verebilr misiniz acaba?

Cloudflare warp programını indirip onu kullanarak Discord’a bağlanabilirsin. İşin bittiğinde kapatırsın lazım olduğunda açıp girersin.

1 Beğeni

instagramlarında wp iletişim no yazıyor.

Yeni versiyonda söğütözü nün kapılarını açamadım ikona geldiğim halde

Instagram üzerinden devam ediyoruz. Ayrıca 0 540 001 6488 nolu WhatsApp sipariş hattımızdan ulaşabilirsiniz.

2 Beğeni

Haritaya kamyoncular filan da düşünülerek sebze hali tarzında yerler vs yapılabilir öneri olarak

3 Beğeni

Kamyoncular için de planlarımız var. Örneğin İstanbulda otogarın yanında bulunan Bayrampaşa Sebze Meyve hali haritamızda yer alacaktır.

4 Beğeni

Bir sonraki sürüm Düzce mi ?

Evet, Düzce ili eklenecektir.

2 Beğeni

Benimde güzel bi fikrim var değerlendirirseniz.Ankara şehir içi Gta oyunu gibi ayrınıtlı ve çok güzel muhtemelen İstanbul ve İzmir gibi yerlerde bu şekilde yapacaksınız.Böyle geniş şehir içlerinde kargo arabalarıyla kargo şirketlerinden şehir içi başka yerlere kargo götürme olayı yapılabilir.

3 Beğeni

Konuyla Alakasız Ama Travego,Maraton vb Araçlara Güncelleme Gelecek mi? Gelirse Discord Dışında Linklerine Nereden Ulaşabileceğiz?

1 Beğeni

1.53 Tam sürümde güncellenecek. Linkler ets2 mod sitelerinde paylaşılır.

2 Beğeni

PBR tekniğini kullanarak daha gerçekçi assetsler ile haritamızı süslemeye devam.

18 Beğeni