ETS2 - Road to Heavy Map Türkiye 1:2 Ölçek Harita Projesi

Merhaba

DC kapalı iken sipariş ve satın alma işlemleri nasıl olacak? Ben modu almak istiyorum. Bir de harita modu tamam ama otobüs modunu nasıl temin ediyoruz? Bilgi verebilr misiniz acaba?

Cloudflare warp programını indirip onu kullanarak Discord’a bağlanabilirsin. İşin bittiğinde kapatırsın lazım olduğunda açıp girersin.

1 Beğeni

instagramlarında wp iletişim no yazıyor.

Yeni versiyonda söğütözü nün kapılarını açamadım ikona geldiğim halde

Instagram üzerinden devam ediyoruz. Ayrıca 0 540 001 6488 nolu WhatsApp sipariş hattımızdan ulaşabilirsiniz.

2 Beğeni

Haritaya kamyoncular filan da düşünülerek sebze hali tarzında yerler vs yapılabilir öneri olarak

3 Beğeni

Kamyoncular için de planlarımız var. Örneğin İstanbulda otogarın yanında bulunan Bayrampaşa Sebze Meyve hali haritamızda yer alacaktır.

4 Beğeni

Bir sonraki sürüm Düzce mi ?

Evet, Düzce ili eklenecektir.

2 Beğeni

Benimde güzel bi fikrim var değerlendirirseniz.Ankara şehir içi Gta oyunu gibi ayrınıtlı ve çok güzel muhtemelen İstanbul ve İzmir gibi yerlerde bu şekilde yapacaksınız.Böyle geniş şehir içlerinde kargo arabalarıyla kargo şirketlerinden şehir içi başka yerlere kargo götürme olayı yapılabilir.

3 Beğeni

Konuyla Alakasız Ama Travego,Maraton vb Araçlara Güncelleme Gelecek mi? Gelirse Discord Dışında Linklerine Nereden Ulaşabileceğiz?

1 Beğeni

1.53 Tam sürümde güncellenecek. Linkler ets2 mod sitelerinde paylaşılır.

2 Beğeni

PBR tekniğini kullanarak daha gerçekçi assetsler ile haritamızı süslemeye devam.

18 Beğeni

Düzce den fotolar bekliyoruz:)

1 Beğeni

ROAD TO HEAVY - DÜZCE GELİYOR!

Ankara ve Bolu şehirlerinin ardından, oyuncu geri dönüşlerini dikkate alarak yaptığımız sürümümüz için beklemede kalın. Sadece harita değil; yapay zeka, doluluk ve çeşitlilik olarak da getirdiğimiz yeniliklerin bazılarını görüntülerle birlikte sizlerle paylaşıyoruz. Doğal görüntüye sahip Düzce sokakları, yepyeni derinlikler, özenle çizdiğimiz otoyollar ve daha fazlası…

27 Beğeni

inanılmaz detaylar, mükemmel grafikler, atmosfer, çevre hissiyatı, bu gerçekçilik… emeğinize sağlık, kolay gelsin yine bekliyoruz merakla. :pray: :pray: :heart_eyes: :heart_eyes:

4 Beğeni

Haritayı yeni aldım Dün oynadım harita mükemmel gerçeğe yakın ve çok başarılı otogarlardaki dinlenme tesislerindeki anonslar mükemmel Bolu otogarında ezan okunurkan seferimiz bitti cok basarili Hvt guruba basarilar dilerim duzceyi bekliyoruz insallah.

7 Beğeni