ETS2 - Road to Heavy Map Türkiye 1:2 Ölçek Harita Projesi

Kaldırdım dostum girebilirsin sunucuya

1 Beğeni

Harita ileriki zamanda ücretsiz olucak mı?

1 Beğeni

Teşekkürler

1 Beğeni

Otoyoldaki tüm illler eklenince bende destek için satın almayı düşünüyorum emeginiz büyük.

Bir sonraki beta sürüm geldiğinde o 1.0 ücretsiz olur. İstanbuldan sonraki sürüm ise istanbul ücretsiz olur. Elemanlar bildiğin emek veriyor. TR Extended gibi bir şey yani.

1 Beğeni

Merhaba herkese!

Haritamızın ilk beta sürümü v1.0 yayında! Erken erişim için Shopier üzerinden satın alabilirsiniz. v1.0 sürümünde tespit edilen birkaç hata için Ekim sonu veya Kasım başında kapsamlı bir güncelleme yayınlamayı planlıyoruz. Bu güncelleme sadece hata düzeltmeleriyle sınırlı kalmayacak, yeni özellikler de getirecek. Harita için her 2 ayda bir güncelleme sunmayı hedefliyoruz. Elbette bu süreler duruma göre uzayabilir ancak bir sürümden diğerine 1 yıl bekletme gibi bir planımız yok. DLC mantığıyla şehir şehir, bölge bölge eklemeler yapmayı planlıyoruz. Sürüm planımız şu şekilde ilerleyecek:

• v1.0 BETA - Ankara-Bolu yayında!
  • v1.1 BETA - Düzce ili eklenecek.
  • v1.2 BETA - Eskişehir ili eklenecek.
  • v1.3 BETA - İstanbul güzergahı: Kuzey Marmara Otoyolu, YSS, Esenler-Alibeyköy güzergahı gelecek.
  • v1.4 BETA - Samandıra/Dudullu otogar kısımları eklenecek.
  • v1.5 BETA - İstanbul Harem Otogar, Üsküdar ve köprü güncellemeleri gelecek.
  • v1.6 BETA - İstanbul bölge tamamlama: Gebze istikameti eklenecek.
  • v1 TAM SÜRÜM - Osmangazi Köprüsü ve Gemlik bölgesi eklenecek.

Bu süreç ne kadar sürecek tam olarak öngöremiyoruz, ancak beta sürümlerinin arasının ortalama 2-3 ay olmasını planlıyoruz. Takipte kalın!

Fiyatlandırma konusunda ise söz verdiğimiz gibi v1.0 beta alan kullanıcılarımız için Ankara, Bolu ve İstanbul güncellemeleri ücretsiz olacak. Eskişehir, Düzce ve Gemlik eklemeleri için ise küçük bir ek ücret alınacak. Yeni satın alacaklar için ise her beta sürümündeki fiyatlandırma mağaza fiyatları ile aynı olacak.

Map ile ilgili sorularınızı genel sohbet yerine ticket açarak moderatörlerimize iletebilirsiniz. Hata bildirimleri için de yine ticket sistemi kullanılacaktır.

Teşekkür eder, iyi oyunlar dileriz!

14 Beğeni

Bilecik nasıl olmaz??? :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Elinize sağlık harita çok kaliteli ve emek verilmiş görünüyor, umarım harita yarım kalmaz ve ekip ayrı düşmez.

2 Beğeni

Bilecik deyince hep aklıma bu geliyor :smiley:

images

2 Beğeni

ETS 2 - Road to Heavy v1.0beta FINAL TEASER

16 Beğeni

@JetsGo

Harita görselini şu sebeplerden ötürü paylaşmanı tavsiye ediyorum.

1. İnsanların satın almadan önce bir ürünün ayrıntılarını her zaman öğrenme hakkı vardır.
  2. Modu aktifleştirdikten sonra doğru yüklenip yüklenmediğinin kontrolü için paylaşılan görsel ile karşılaştırma yapılabilir.
1 Beğeni

Cevap 1. Haritadan görselleri yaptığımız yerleri Discord sunucumuzda map-yapım-aşaması kanalı altında çok fazla ince detay göstermemek koşulu ile yapılan bölgeler (otogar, tesis petrol, bina vb) oyun için ya da model üstünden üyelerimiz ile paylaşıyoruz. Artık V1.0beta yayında olduğundan çeşitli Youtube’da içerik üreticileri mevcut haritanın detaylarını gösteriyorlar ve fazlası ile olumlu dönüş alıyoruz. Harita ilerlemesi de aynı şekilde paylaşımlar devam edecek. Ha evet ben discord kullanmıyorum diyen kullanıcılarımız da var. Bazı görselleri sosyal medya hesaplarımızda da paylaşıyoruz. Burayı Discord ya da Instagram gibi aktif şekilde kullanmıyoruz farkındayız. İlerleyen zamanlarda internet sitesi açılacak ama hangi vakitte hangi boşlukta olur bilemiyorum. O siteye entegre blog sayfası ile SCS mantığı ile süreçler paylaşılabilir. Ekibimizle tartışıp konuşmamız gerek.

Cevap 2. Modun doğru yüklenmesi kısmını anlamadım. Harita açılıyor ve oyundan atma gibi sorun olmuyorsa harita düzgün yüklenmiş olur. Ayrıca harita nasıl yüklenir ? diye bir video aklımızda var. Bazı üyeler yüklemede sıkıntı yaşamış. Önceden gösterdiğimiz görseller mevcut haritada olmayabilir. Harita parça parça yapıldı o parçaların da eksiklikleri mevcut olduğundan kullanıcıları daha fazla bekletmemek amacı ile Ankara-Bolu şehirlerini getirdik sadece. Birkaç mesaj yukarıdaki şekilde projemiz yol alacak. V1 TAM SÜRÜM çıktıktan sonra ekiple karar alıp yönümüzü ne tarafa çevireceğimiz belli olacak.

6 Beğeni

@JetsGo

Not: Ekran görüntüleri Hilmi Şahin Youtube kanalından alınmıştır.

5 Beğeni

Nerden satın alcaz

Gerçekten hepinizin eline sağlık yıllardır oynuyorum bu oyunu böyle bi mod yok detaylar süper ötesi hele o aştinin girişindeki kasis çok gerçekci adamlar almış getirmiş oyuna koymuş daha neler var neler ellerinize sağlık

2 Beğeni

haritayı alana otobüs bedava mı?

Harita ayrı, otobüs ayrı. Satın alma linklerine discord sunucumuz üzerinden ulaşabilirsiniz.

discord a giremedim bir türlü… keşke tek link üzerinden de satışa çıkarılabilse…

@JetsGo

VPN ile Discord’u kullanmaya devam edebilirsiniz.

image

1 Beğeni

VPN ındırsem bıle 3 gun suresı var ucretsız olarak sonra ucret ödeyın dıyor

erısım engeli kalksın rahat rahat erısımı ıstıyoruz mıllet ısyanlarda mapı lınkı buraya paylasımı yaparsınız bende ındıreyım