ETS2 - Road to Heavy Map Türkiye 1:2 Ölçek Harita Projesi

Düzce den fotolar bekliyoruz:)

1 Beğeni

ROAD TO HEAVY - DÜZCE GELİYOR!

Ankara ve Bolu şehirlerinin ardından, oyuncu geri dönüşlerini dikkate alarak yaptığımız sürümümüz için beklemede kalın. Sadece harita değil; yapay zeka, doluluk ve çeşitlilik olarak da getirdiğimiz yeniliklerin bazılarını görüntülerle birlikte sizlerle paylaşıyoruz. Doğal görüntüye sahip Düzce sokakları, yepyeni derinlikler, özenle çizdiğimiz otoyollar ve daha fazlası…

27 Beğeni

inanılmaz detaylar, mükemmel grafikler, atmosfer, çevre hissiyatı, bu gerçekçilik… emeğinize sağlık, kolay gelsin yine bekliyoruz merakla. :pray: :pray: :heart_eyes: :heart_eyes:

4 Beğeni

Haritayı yeni aldım Dün oynadım harita mükemmel gerçeğe yakın ve çok başarılı otogarlardaki dinlenme tesislerindeki anonslar mükemmel Bolu otogarında ezan okunurkan seferimiz bitti cok basarili Hvt guruba basarilar dilerim duzceyi bekliyoruz insallah.

6 Beğeni

15 Beğeni

16 Beğeni

Road To Heavy V.1.1 Beta Sürüm Düzce Ön Satış Erken Erişim

SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

9 Beğeni

22 Beğeni

delişıs… :melting_face:

2 Beğeni

1 53 E Düzce ile mi geçilecek?

1.53 sürümü mevcut ankara ve bolunun satın alanlara iletiliyor.

Ben satın almıştım.O halde bana iletilmemiş sanırım

22 Beğeni

21 Beğeni

22 Beğeni

21 Beğeni

Yeni sürüm ne zaman gelir ?

Yeni sürümü bekliyoruz

2 Beğeni

Çalışmalar devam ediyor, çok yakında sizlerle olacak.

2 Beğeni

Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmekte. Detay kısmına ve ölçeğe önem verdiğimiz için yeni güncellemeler zaman alıyor. İlerleyen günlerde paylaşım duyurusu Discord adresimizde ve buradan duyurulacaktır.

9 Beğeni