Discord üzerinden yaptığımız oylama sonuuc öncelik Yeni Tourismo modu seçildi. Tourismo’dan sonra bu moda geçilecek.
Eski araçları galeride değilde 2. el araç piyasasında sürekli çıkması sağlanabilir mi ?
Butun modlar ciktigina gore sira travegoya geldimi ?
Evet, yeni tourismo modumuz çıktı sıradaki projemiz bu olacak.
İşte şimdi her şey çok güzel olacak. 2 senedir eski kasa Travego bekliyordum.
Evet ya ben de bekliyorum.Şimdiden emeğinize sağlık:)
Bu aracın ikinci el piyasasında çıkmasını sağlayabilir misiniz ? Cityliner çıkıyor arada bir.
Berkant dostum selam ilk öncelikle. Sizlere bu modla ilgili bir önerim olcak ön kapı rot demirine o meşhur beyaz püskül de ekleyebilme şansınız varsa gerçekten muhteşem olur ayrıca son bı tane daha öneride bulunmak istiyorum. Slotlu korna seçeneklerinizde Arap korna da sıralı set halinde 3 farklı ses var eğer Travegonun orjinal italyan kornasını slotlu olarak tek parça halinde eklerseniz çok çok memnun olurum esenlikler dilerim
Evet o şekilde bir sistem düşünüyoruz.
Önerin için teşekkür ederiz. Araçta modifiye seçenekleri kapsamlı olacağı için muhtemelen söylediğin özellikler olacaktır. Ancak net değil.
Bu eskilere piano black direksiyon simidi çok yakışıyor.Bir de hangi aşamada araç ?
Araç ne durumda acaba 15SHD Travego sahibi olarak heyecanlı bir şekilde bekliyorum. Sesler konusunda diğer Mercedes araçları gayet güzel bu Travego’da retarder olsun motor olsun kaliteli sesler bulabilecek miyiz. İyi çalışmalar…
Çalışmaları arkaplanda devam ediyor. Gerçekçi motor sesleri ve retarder sesi mevcut olacaktır.
Şimdi o mazot kokusu burnuma geliyor projelerdeki resimleri gördükçe heyecanla beklemedeyim
hocam sırada bu proje mi var? yoksa bundan önce çıkacak projeler mi var?
kardeşim merhaba, scinpack 2 vardı önceki sürümde keşke fixlense, az firma mevcut…
Skinpack ile ilgilenen kaplamacı arkadaşımız bu sıralar müsait değil. Müsait olduğu zaman yapacak.
Mercedes-Benz Travego 17SHD 2006 modeli tamamen bitmiş olup 2015 Special Edition versiyonu için çalışmalara başlanmıştır. Tampon henüz yapım aşamasındadır. HVT bünyesindeki en özel araç olacağı için bu araçta hatayı kabul edemeyiz. En kaliteli ve en gerçek haline getirmek için sürekli revize edilecektir.
Tampon Finish
@yagizbakirci
Special ile beraber mi paylaşılacak ?