Yaptığımıza göre?
Yani biraz daha bekleyeceğiz anladığım kadarıyla
Special edition süreci hızlı ilerleyecek
Harun abi Bu araçta bol direksiyon kaplaması olursa birsuru sedef seceneği muhteşem olur ve safir 2 yede güncelleme olarak Piano black ve beyaz sedef direksiyon kaplaması eklerseniz daha gerçekçi olur bence saygılar sevgiler…
Üff bune bee yapıyorsunuz bu sporu abi
Şerbet yok mu şerbet
eski kasalarda genellikle kapı açık gittiğinde ötme sesi geliyor ve kapanırken bir ses daha çıkartıyor bunlar olacak mı
Oyunun öyle bir mantığı yok nasıl yapılabilir bilmiyorum.Ben de güneşlik açma kapama isterdim mesela
Ayna sensörü model yılıyla alakalı olarak bu araçta olmadığı için belki o ses, kapının açık ikaz sesi olarak belki kullanılabilir. Çalışma mantığı ayrı ama belki kullanılabiliyordur bir fikrim yok yapım aşaması anlamında.
Oyunda iki animasyon seçeneğimiz var sadece. Sağ ve sol cam. Sol cam sabit kalıyor sağ camada kapı açma animasyonu veriyoruz. Güneşlik tüm otobüs modlarımızda model olarak açık yarı açık tam açık sekilde yapıyoruz.
unutuldumu travego 17 shd
Unutulduğu yok. Arkaplanda yapımda. Sadece pek gelişme paylaşmıyoruz.
Herkese selam dostlar!
Uzun süredir eski kasa Travego modumuzla ilgili sessiz kaldığımızın farkındayız. Ama bilin ki bu sessizlik, fırtına öncesi sessizlik!
Bu araç, oyunda bugüne kadar hiç görmediğiniz, tamamen özgün ve teknik açıdan oldukça detaylı özelliklerle geliyor. Sadece modelle değil, fonksiyonellik açısından da sınırları zorluyoruz.
Şimdiden söyleyelim: Son yapım aşaması görsellerini paylaştıktan sonra, mod çıkana kadar hiçbir detay sızdırılmayacak. Çünkü bu sefer gerçekten fark yaratacak bir iş geliyor.
Travego 15 (12M - OM457LA)
- 2005-2010
- 2011-2014
- 2015 Special
Travego 17 (14M Çift Dingilli - OM 502LA V8)
- 2005-2010
- 2011-2014
- 2015 Special
Beklemeye değer!
Ayrıca ekibimizden @yagizbakirci, cuma günü itibarıyla vatani görevini yerine getirmek üzere aramızdan bir süreliğine ayrılacak. Kendisine hayırlı tezkereler dileriz. 
Son kez aracımızdan birkaç detay;
Cidden çok güzel gözüküyor elinize sağlık. En merak ettiğim konu ses aslında. Seslerle ilgili ufak bir teaser tarzında bir video paylaşılır mı acaba ?
Teşekkür ederiz
ses konusunda bence şüphen olmasın önceki modları kullandım temsa maraton, safir plus ve man lion coach bindim oyundakiyle aynı sesi var
ses konusunda niye şüpheye düşüyorsunuz ki onu anlamadım zaten yapılacak olan yapılıyor ? scs değil ki sallasın öylesine