ETS2 - ATS Witches of Brackenreach Eventi (2025)

Konuyu açan olmamış ben açayım bari

Brackenreach Cadıları etkinliği ödülleri steam veri tabanına eklenmiş

Event başlama tarihi belirsiz muhtemelen 24 Ekimde başlayacaktır.

işte ödüller

İşte! Cadılar, kahramanlıklarınızı takdir etti ve sizi bu Cadı Pusulası ile ödüllendirdi. Onunla, bu perili topraklarda yolunuzu asla kaybetmeyeceksiniz. Bu pusula, ürkütücü maceralarınızın ve Brackenreach Cadıları etkinliğimizde oynadığınız rolün bir sembolü olarak kalsın!

Cadının Pusulası

Bir cadının gücü için kara kediden daha iyi bir sembol olabilir mi? Topluluk hedefine katkınızın bir göstergesi olarak bu amblemi kazandınız. Bu amblem, Brackenreach Cadıları etkinliğimizin büyüleyici bir başarıya ulaşmasına katkılarınızın bir hatırlatıcısı olarak taksinizde yerini alsın!

Kara Kedi

Cadılar sizin lehinize ve size borçlu! Korkusuz keşfiniz size bir Ürkütücü Boru kazandırdı, size hediyeleri. Sesi ülke çapında yankılansın, Brackenreach Cadıları etkinliğimizin ürkütücü maceralarına cesaretle göğüs gerdiğinizin gururlu bir işareti olsun!

Ürkütücü Korna

6 Beğeni

Steam NextFest haftasında yapacak daha iyi bir şey bulabilirsiniz.

3 Beğeni

eventi kelimesinde e küçük olmuş. Eventi olarak düzeltilmeli

Korna hediyesi farklılık getirmiş. Güzel. Sesini merak ettim şimdiden…

3 Beğeni

Düzeltildi.

Brackenreach diye bir yere gideceğiz galiba…

Witch’s Compass ödülünün resmine aracın içi yansımış.

@SiSL , ETS 2 - ATS her iki tarafın resminde de var. Kötü görünüyor derlerse düzeltsinler.

Etkinliğin ortaya çıkan ekran görüntüleri. Resimler iki farklı konuya dağıldığı için burada bir arada dursun.

6 Beğeni

winterland gibi bir yer olacağını sanmıyorum, ana ekrana yüklenen geçici arka plan görüntüleridir

@Gencocan Ana ekranda dorse görünmez sadece çekici görünür.

:rofl: :joy:

1 Beğeni

paylaşan Nemiro ise ai demediğime şükür et

Event Yolda Sanırım

1 Beğeni

Scs bu tarz şatafatlı şeyleri seviyor winterland gibi özel bir harita olabilir.

Sanırım Yılbaşı Eventinde Olduğu Gibi Portal Açılcak Sanırım

1 Beğeni

Ana ekran görüntülerini paylaştığını sanmıyorum. Bende herkes gibi Winterland gibi olacağını düşünüyorum. Orasının ismide Brackenreach olacak.

5 Beğeni

evet böylece başka yere gittiğimiz resmen kesinleşmiş oldu.

fragman videosu güzel olmuş. Videodan anladığım kadarıyla Brackenreachta yollar kapalı olacak ve bizde elternatif yol kullanacağız. Ayrıca korna sesi merak edenler için fragmanda onuda göstermişler.

Brackenreach haritasını bırakıyorum… 100% keşfedildi

2 Beğeni

Cadı evi nerede?

Etkinlik 16 Kasımda bitiyor. Kasım sonu 1.57 gelebilir. Kasım başı da 1.57 Open Beta gelebilir. 1.57 için önce etkinliğin bitmesi gerek.

image

Farklı güzel bir ortam yaratmış adamlar. İlk seferde biraz kayboldum arabanın alt takımlar gitti ama olsun güzeldi ben beğendim :smiley:

4 Beğeni