ETS2 - ATS Witches of Brackenreach Eventi (2025)

Cadı evi burada.

Seyir noktasına tıklayınca kornayı veriyor.

Etkinlik baya iyi olmuş bu arada. Navigasyon olmasa şu gizli yollarda kayboluruz kesin :laughing:

Birde Truckersmp’nin aklı varsa o mağaraları n.c.z yapar aksi takdirde oluşabilecek kaos ve de tek haneli fps’leri şimdiden görür gibiyim.

2 Beğeni

sağ alttaki seyir noktası

1 Beğeni

@Eagle_Vision.TR paylaştı bir yukarıda.
:+1:

1 Beğeni

Haritanın seyir noktasının üstünde kalan ana yolunu nasıl keşfediyoruz? Bende hem girişte hem çıkışta yol kapalı gri kaldı.

1 Beğeni

Aracı 0 kamerası ile ışınla. Başka türlü geçilemiyor.

Kim bilebilirdi ki bu yollarda event yapacağımızı demek ki Scs bu tür işleri önceden göstermeyi seviyor.

Bu sene kullanılan arkaplan

Geçen sene kullanılan arkaplan

2 Beğeni

kendiniz keşfetmek istiyorsanız tmp’ye girmeden yapın tmp yolları işaretlemiş zaten sabaha kadar sıra beklersiniz.

keşfetmesi kolay zaten.

Her seferde ormanın içinde dolanmak sıktı 3’er yük alıp götürdükten sonra kalan sayıyı normal haritada teslimat yaparak bitirmeye karar verdim. Yollar rastgele kapansaydı yada topluluk belirli sayıda teslimat yaptıkça yoldaki engeller kalksaydı daha iyi olurdu. Birde etkinlik dorseleri maksimum tonajda olunca en yüksek beygirli 6x4 çekiciye geçtim. Tek olumlu tarafı hasarı bedavaya tamir etmesi.

2 Beğeni

Evet özellikle o soldaki kapalı yol. Belli bir yükten sonra açılsaydı hiç fena olmazdı.

2 Beğeni

Teşekkürler deneyeceğim.

@Vitaphone Hasarı nasıl bedavaya tamir ediyor?

Haritaya girip çıkınca sıfırlıyor hatta yakıtı bile dolduruyor olabilir tam emin değilim. Yılbaşı haritasında sürerken fark etmiştim o yüzden ufak tefek çarpmalara takılmadan sürmüştüm.

Geçen yıl yılbaşı etkinliğinde konuşmuşuz, aynıları burda da geçerli o zaman.

3 Beğeni

soldaki yok trol yol yani gerçek değil.

Bir kısmında sağ ve solunda ağaçlar var. Bir kısmında sağ ve solu boş. İki ayrı noktada yolun üstünde dağ dokusu var. Bir kısmına giriyoruz zaten.

Özetle %30’u özenle yapılmış, %70’i öylesine eften püften yapılmış.

1 Beğeni

scs kendince aksiyon yapmış. Bataklıkta yolları keşfetmek amaç. Solu bilerek varmış gibi yapıyor.

1 Beğeni

Açamazsın o yol kapalı. Zaten içerisi modellenmemiş tam olarak. Ormanın içinden geçmeyi mecburi kılıyor oyun.

Orası her zaman kapalı kalıyor. Konsolun açıksa ışınlamayı deneyebilirsin ama kefşetmiş sayılmayabilir. ışınlamak için işin olmaması lazım. Çünkü hariçi sözleşmelerde ışınlanma devredışı.

image

1 Beğeni

Şaka mı, şeker mi sorusuna SCS şaka cevabını verdiği için.