yarın gelecek diyorlar acele etme eninde sonunda gelecek nasıl olsa
Saat 1 de geldi geldi gelmedi yarin
Bence bugün birde tanıtım videosu gelir yarın da kendisi gelir.
Twitte yarın yazıyor yani bu günden bahsediyor ki dün paylaşıldı bu twit
@AsikaR 2019 serisi değil mi bu?
2019 passion modeli üst resimde yer alan ama passion modeli oyuna tam hali ile eklenir mi bilmemm zira ben şuan passion kullanıyorum ve tam hali ile aktarılması inanılmaz güzel ve scs için ets 2 için bir ilk olur bir kapı açar güzel gelecek update lere
Resim Fransa’da çekilmiş. Yoksa Korsika?!?!?!
Herşeyden önemlisi fark ettiğimiz üzere tanıtım videolarında araçtan gelen sesin gerçeğe yakın bir ses olması ki bu da yakın zamanda SCS den EVR gibi sesler duymamızı müjdeler ki geç dahi kalınmış diyebiliriz ancak bir şirket olduğunuzda ve bu şirketin yasal prosedürlere uygun hareket etmesi gerekliliği düşünüldüğünde ve SCS nin ETS 2 ye geç ama güzel eklentiler getirdiğini de göz önünde bulundurursak gelecekte SCS den ETS 2 için güzel ataklar beklememiz doğru olacaktır ki TMP ekibi de ProMods ile anlaştı bu da avrupa sınırları dışına da çıkmaya başlayacağımız anlamını taşıyor ki bu da SCS yi kıta avrupası dışında kalan bölgeleri de DLC olarak getireceği ihtimalini arttırır bence.
zaten hatırlarsan Renault dorsa ve fabrikasının da geleceği konuşuluyordu o yüzden fransa olması büyük ihtimal
Ee saat 13 oldu gelen giden yok
nöbetteyiz usta hayatımda bu kadar çok steam ı yenilediğimi hatırlamam kaldı ki gerçekte de kullandığım bir araç olmasına rağmen
Daha var bir saat gelmesine suan pragda saat 12.08 daha bir olmadi ki
Eğer UTC saat baz alınmış ise bizim ile arasında 3 saat var prag baz alınmış ile 1 saat var evet. Hadi hayırlısı
hasan öfke hazırsa tamamdır bu iş
selamlar olsun üstad
@AnunNaki çıktığında koppit’e bakıp passion mu değil mi aktarır mısın buraya?
Tabi ki zaten Passion modelinde kırmızı çizgiler mevcut kabın içerisinde en basit hali ile oradan anlarsın ve ızgara çevresi de renkli ama benim tahminim SCS normal ve passion modelini harmanladı bence ama bu
@HasanOfke sen bilirsin ne zaman gelecek saat söyle de mutfağa gitme imkanımız olsun üstad