ETS 2'ye Renault Range T Bekleyenler Derneği

vallaha çok uzadı abi bu kadar teaser videosu sinir ediyo insanı bir yerden sonra :roll_eyes:

3 Beğeni

2020 nin 7. ayina ertelenmis diyormusum :smile: :

Not : saka yaptim yanlis anlamayin

Yarın sanırım arabayı dumansız gösterip cuma günü oyuna sürücekler renault inatla cuma günün tarihini paylaşıyor

1 Beğeni

Duyuru pazartesi yapıldı 5 gün sonra bir şeyler olacak yazilmis şimdi bakıyorum da yüksek ihtimal cuma geliyor

Paylaşılan Şeyleri Tekrar Paylaşma CHALLANGE (TEHLİKELİ OLDU!!?!1)

2.5m izlenme garanti!

5 Beğeni

Renonun reklamını değil de reklamın renosunu yapıyürler herhalde.

12 Beğeni

Yok yavvvv sadece Efekt denemesi :rofl::rofl::rofl:

2 Beğeni

Yeter artık, kaçıncıya ‘‘teaser’’ attı şu şirketler ya, bırakın da zevkimiz kalsın biraz, yeter yeter kurbanın olayım teaser atmasınlar daha da.

O değil de Reno bu olayı çok sevdi herhalde. Çok hoşuna gitmiş ki çekicilerinin oyuna ekleneceği tüm Reno ülke müdürlüklerini seferberliğe çağırmış. Reno Trucks Türkiye’nin reklamına rastladım Instagram’da. Reklam bile vermişler…

3 Beğeni

Kısmet olursa haftaya bir sürüş yapacağım eğer plan bozulmaz sürüş yapabilirsem gerekli paylaşımı sağlayacağım

1 Beğeni

Abiler, kardeşler bir sorum olacak
Şimdi Range-T nin gelmesi ile diğer renault(preimum-magnum) modellerinin de düzenlemeler olurmu(güncelleme)?

2 Beğeni

Bence olmaz yada olur bilemeyiz onu ancak scs bilir???

3 Beğeni

Valla güzel soru, ben hiç tahmin etmiyorum çünkü artık popülerliğini yitirmiş araçlar saydıkların.

Şaka maka geliyor yarın.

17 Beğeni

keşke optifuel yarışmasını wot ile entegre edip ets’de yapsalar.

Gençlee bugün mü geliyor, yoksa yarın mı?

Gençler önemli bir şey soracağım, SCS Software, Renault Range T motor seslerini, kaç beygirlik olan motordan kaydetmişti?

Selçuk abi 6 saat önce yarın geliyor demiş kendisi scs de araç departmanında çalışıyor yanlış hatırlamıyorsam sanırım bugün bir blog yazısı araç tanıtımı vs olur yarın da paylaşılır.

1 Beğeni

Öyle bir şey olacağını zannetmiyorum ama keşke olsa

Daha gelmedi ne zaman gelcek