ETS 2'de kabin sallantı sesleri nasıl bulunur?

Videonun 6:30 kısmından itibaren izlerseniz araç yüksek süratte iken kabinden sallantı ve titreşim sesleri geliyor. Bu modu nasıl bulabilirim? Aramızda kullananlar var mı?
Video: Silent Trucking - DAF XF 105 Sounds by Zeemod - ETS2 (No Commentary) - YouTube

Bu modu denedim ama videoda ki gibi sesler gelmiyor. O sallantı ve titreşim seslerine dair hiç bir şey yok. Sadece yol sesi geliyor. Ayrıca interior noise sound mod’da var ama onda da böyle bir şey yok. Bi’ bende mi çalışmıyor arkadaş anlamış değilim.

O sesler önceden vardı. Güncellendikten sonra çok daha az geliyor sadece. Dikkat edersen video zaten 1 yıl öncesine ait.

Eski sürümünü bulabilme şansımız var mı acaba? Ya da buna benzer bir mod vs.

Bilmiyorum.

Peki teşekkür ederim.

interior noise ses modu vardı atölyede şimdi kaldırılmış bende o var sallantı , gacırdama , pıs pıs hava sesleri geliyor.

Hocam atar mısınız acaba rica etsem çok memnun olurum ya. Kaç vakittir arıyorum. Hatta bunun için FMOD öğrenmeyi bile denedim. Mail adresim: dgknyilmazz@outlook.com

buraya at nasiplenelim.

1 Beğeni

Bahsettiğin ses boş çekici-dorse sesidir sacların birbirine vurması ile çıkar o ses

Sanırım buraya atmak doğru olmaz ama neyse size yardım edelim

Bu mod en son sürüm 1.46’da çalışıyordu şimdi bilmiyorum çalışıp çalışmadığını
Road & Wind Noise Sound Mod v1.2.1 - ETS 2

En son güncellenen 1.47 ve 1.48 sürümleri bulunuyor forumda video var görürsünüz sallantı falan :slightly_smiling_face:
⛽ Sound Fixes Pack v23.61.1 - ATS + ETS2 - 2023JUL19 - SCS Software

2 Beğeni

teşekkürler, mod linki paylaşmak yasak değil, atölye linki varmış oradan indirdim.

2 Beğeni

V1.2.1 sürümü bahsettiğim videoda ki gibi değil. Alakası bile yok. Evet bu hali de güzel ama asıl mevzu videoda ki. Yardımlarınız için sağ olun.

1 Beğeni

Bu mod cidden iyimiş link varsa bende alabilirim

Valla @umutcan hocam da var ama sanırım atmayacak gibi. Güzel bir mevzu aslında gerçekçilik katıyor.

Arkadaşlar mod steam atölyeden kaldırılmış , bende eskiden abone olduğum için klasörümde duruyor , bunu kendim sizlere paylaşmam ne kadar doğru olur bilemiyorum.

Hocam mod eski bir mod zaten pek sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Zaten paylaşılmış bir mod. Siz bize daha eski ya da daha iyi bir sürümünü atmış olacaksınız. En azından mail adresime gönderebilirdiniz. Yayacak, paylaşacak halim yok ya sadece oynayacağım.

resmi versiyonu geliyor bulmaya gerek kalmadı

E bu süpermiş hocam. Ancak sadece engebeli arazide sesleri duyacağız anlaşılan. Bu modla hareket halinde düz yolda da sesleri duyabiliyorduk. İyi duruyor. Ayrıca ben daha çok kabin içi sesleri seviyorum. Güzel bir hissiyat oluşuyor. Bir anda çukura girip kabin takozunun seslerini duymak vs.