ETS 2 - 1.48 Güncellemesi [Ana Konusu]

“yeni sistem toplamak ateş pahası” diye yazmış. sistemi yetmiyor dx12’ye geçince performansı düşecek, o yüzden böyle agresif.

Refik için pavel dayıyla konuşalımda oyunu iliye bölsünler dx11 ve dx12 olarak :face_with_hand_over_mouth:

1.48 güncellemesi ETS 2 için yenilenen Kuzey Almanya şehirleri ile elektronik denge kontrolü için ABS ve ESC seçenekleri getiriyor. Yenilenen araç taşıma dorseleri, modlamadaki yapı değişikliği oyuncuları bekliyor.

10 Beğeni

Yağmurlu havada 70-80le giderken retarderi fulleyince çekici çok net bir şekilde kayıyor.
Bu güncellemede fizikler gerçekten çok tutarlı olmuş gibime geliyor.

4 Beğeni

Bugün İngiltere’de yağmura denk geldim, dümdüz yolda bir kaç defa dediğinizi yaptım, çektim retarderi hiçbir şey olmadı; ‘arkadaş herhalde yanılmış’ dedim içimden, fakat sonra çok fena bir virajda mecburen retardere asılınca ummadığım şekilde önce karşı şeride geçtim sonrasında da hepten yoldan çıktım.
Tabii ben dorse dengesi/süpansiyon ayarlarını en solda(%0) olacak şekilde oynuyorum(yanılmıyorsam gerçekçi olanı bu şekilde) acaba bunun da etkisi veya daha fazla etkisi olur mu bilmilyorum.
Çünkü bu şekilde oynarken de zaten normalde tırı devirmemek için bir sürüş hassasiyeti gerekiyor.

10 Beğeni

10 yıl sürse de olacak ya işte hayırlısı ne yapalım.

6 Beğeni

Çok mu zor bunun gibi küçük ama kaliteli detaylar anlayamıyorum
Yapmak istemiyorlar diye yorumluyorum. Şu dorse seslerini bile şirkette birisi rica minnet yapıp ekletmeye çalışmıştır diye tahmin ediyorum.

2 Beğeni

ats deki daha kaliteli dorsenin o çelik kapak trim sesleri bile geliyor ets de sadece tekerlek tıkırtısı başka bir halt duyamadım🤷🏻‍♂️ bu mu şimdi dorse sesleri?

1 Beğeni

iRacing gibi bir oyun yağmurlu havayı yapmamışken ETS 2’de bazı şeyleri sorgulamamak lazım. Satış fiyatı 20$'lık bir oyun ve eklenen çekiciler tamamen ücretsiz. Özelliklerin yavaş yavaş eklenmesi ve ileride nelerin geleceğini paylaşmamalarını bende eleştiriyorum ama sonuçta bu bir oyun. Bir noktadan sonra kazandığın para başarı olarak görülüyor getirdiğin özellikler yerine.

1 Beğeni

Daha oyunu yeni aldım geçte olsa ama uzun yıllar geçmesine rağmen bu gibi özelliklerin yeni geliyor olmasına şaşırdım. Belki bi 10 yıl sonra alan daha şanslı olacak güncellemeler açısından🙂

1 Beğeni

Bu konuya katılıyorum haklısınız ama benim eleştirdiğim kısım ats ye daha güzel gelmişken bu ses olayı ets de neden sadece kapı tıklatır gibi tak tak ses geliyor?…iki oyuna da aynı anda geldi sonuçta ats deki asıl olması gereken ses modeli zaten. Onun dışında oyunda eleştirilecek bir durum yok tabiki bu güncellemede benim açımdan memnunum yani





Yunanistan’ın 1.49’la geleceği kesinleşmiş herhalde. Slovenya’dan bu tarafa her yerin bir kısmı var, bi Yunanistan yok. Devamına kocaman 49 yazmışlar.

(Haritanın neredeyse yarısı şu anda betayla var. Sadece diğer yarısına para verecekmişiz gibi bir şey olacak.)

17 Beğeni

Yanlış hatırlamıyorsam o 49 yıllardır orada duruyor, 1.49 ile alakası olduğunu zannetmiyorum

1.49 ile yunanistan’ın gelmesi ile rte’nin istifa etmesi aynı şey

3 Beğeni

Galiba geliyor.
https://www.instagram.com/p/CvoX-BsImcB/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

1 Beğeni

Gelsin bakalım ama araç taşıma dorsesinin geleceğini öğrenince şu şekilde gelir diye bekledim ama akşam bakınca şuanki dorsede gerçekte olanın bazı yerlerinin lisansa takılmaması için değiştirilmiş versiyonuymuş. Artık 1.49’la İsviçre’nin gelmesi önemli bizim için.

bitti önümüzdeki güncellemelere bakalım

4 Beğeni

çekicilerde arka fren abs ile alakası ne? ön kitlenmiyorda arka ne alaka… kontrol olayı tamam da abs fren olayını arka tekerlerde anlayamadım bilgisi olan ve işin içinde olan biri yazarsa sevinirim…

Bu sesler güncelleme ile geldi mi? Göremedim