ETS 2 - Yeni Volvo FH Series 6 ve Series 5 [Ana Konu]

Kupayla dorsenin arasındaki mesafe biraz fazla değil mi? FH6 XL. Dorse Schwarzmüller.

1 Beğeni

Tuning Pack’le gelen egzozlara sürtmesin diye bu kadar boşluk bırakmışlar bahaneleri bu. FH4 rework geldiğinde çok söyledik bunu birazcık daha yakınlaştırdılar ama FH5 ve 6 için güncellememişler ve boşluk baya fazla. Kayan beşinci teker gelmediği sürecede düzeltme olmayacağını söylüyorlar. Ben öneri olarak normal boşluk yaratan bir şasiyi alternatif olarak ekleyin dedim, egzozu takınca uyarı verip diğerine geçirtecekti oyun otomatik olarak ama kabul etmediler. Geçici çözüm olarak bunu yapıp daha sonra istersen kaldırırdın oyundan nasıl olsa parçayı varsayılana alıp para iadesi yapabiliyorlar.

5 Beğeni

FH6de tuning pack yok ki. FH5de var. Gerçi aynı şasiyi kullanıyor için olabilir.

Farklı şasi türleri yapmak lisans olaylarını karıştırabilir.
En mantıklı çözüm kayan beşinci tekerlek özelliği.Tam bilgim yok ama özellikle amerikada beşinci tekerleğin kaydırılması yükün dingillere eşit dağıtılması açısından çok önemli.Bununla ilgili regülasyonlar olması lazım.
Tabi Scsnin keyfine kalmış.

Orijinali neyse o yapılır. Mevcut içeriğe göre de ufak rötuş yapılabilir. Oto sanayi değil ki burası tuning parça takarken abi şunu biraz ileri alalım diyesin.

:rofl:

scsforum’da, şu ses sorununu iletebilecek ingilizcesi düzgün biri yokmu? iveco ile sesleri karışıyor 6serisi fh16’nın. forum üyeliğime girebilsem google çeviri üzerinden yapıcam ama giremiyorum foruma.

Ses karışması olayını söylediler haberleri vardır. Elektrikli Scania geldiğinde de ses karışması yaşayanlar vardı diye hatırlıyorum ama öncelikleri değilse düzeltmiyorlar maalesef.

Sesleri aynı diyorsan onu Selçuk abi söylemişti Iveco ile Volvonun sesleri aynımış gerçektede.

" ve sesleri bile gerçeğe yakın doğruluktadır" :man_facepalming:
aga sizin Zee’den, Valery’den, Rudi’den, ne bileyim canavar gibi modculardan habarınız da mı yohh:)

Volvo Trucks şaka yapmış:))

7 Beğeni

Sesleri dinlemeden klasik yorum yapmışlar.

2 Beğeni

Yeni Volvolar için ışıklı tabela modu var mı? Göremedim.

öyle birşey olmaz. araçların motorları farklı biri 17 litre diğeri 13 litre, aynı motor sesinin çıkması imkansız. aynı şekilde kör nokta uyarı sesi iveco’da kulak tırmalarken volvo’da daha hoş bir ses var. ama kullananlar önce iveco kullanıp sonra fh6’ye geçtiği için sesi iveco olarak geliyor. o yüzden çoğu kişi sesinin iveco ile aynı olduğunu söylüyor. tam tersi durumda mevcut.

Bilmiyorum ikisini gerçke hayatta kullanmadım ama bir kere Selçuk abi söylemişti. Hatta volvonun gerçek hayatta videosunuda paylaşmıştı. Yoksa sinyal için miydi ? Sinyal içinde söylemiş olabilir.

Ben sinyal diye hatırlıyorum

Selçuk abinin bahsettiğini hatırlıyorum yukarıda bir yorumda yazmıştı. hatta rapor mevzusunu Hasan abi ile olan yayınında söylemişti ben söyledimmi akıllarında kalmıyor forumdan iletin diye, sanırım forumuda umursamıyorlar.