Dlc ler yüklü olmasına rağmen yeni volvolara oyunumda yok acaba nerde yanlıs yapıyorum
Testerler yatıyor.
Tatile girdiler tabi yatarlar.
Fh5’in analog göstergeleri bence daha net. Fh6’da o çizgi desenler rakamların üstünden geçiyormuş gibi görünüyor.
sorun düzelmiş…
Normalde Adblue mazotla orantılı azalıyordu diğer araçlarda hatta yakıt az dediğinde uyarı çıkarıyordu Adblue tankı da azaldı diye, bunda depo bitti fakat Adblue çok yukarılarda kaldı. Yeni nesil araçlarda mı böyle yoksa bug mu bilemedim
gerçek hayatta her depo bittiğinde adblue da mı bitiyor hocam gerçektede böyle birşey yok belli bir km de biter sonuçta
Bilemiyorum. Oyundaki diğer araçlarda aynı orantıda azalıyordu çünkü.
Adblue mazotla beraber bitmez. 1 ay kadar gider genelde. Ama Adblue içinde bir aksiyon alsalar fena olmaz
Keşke… Ayrı olarak alınsa daha iyi, yakıtla beraber oda fulleniyor
aksiyon alan alıyor boşver
Dostum Türkiyede sistem nasıl bilmiyorum ama avrupa Benzin istasyonlarında AdBlue pompası da var
O zaman şarj istasyonları + adblue pompası fena olmaz.
Bu yeni kasa volvonun vites geçişlerinde sanki sıkıntı var gibi 6 vites manuel max 139 gördüm (eski kasa 150den fazla basıyordu) 12 vites otomatiktede araba vites atışlarında bazen fazla bağırıyor geç atıyor.
Sanırım oyundaki en uzun diferansiyel ve son vites oranı volvo fh6da.180 kmyi görebiliyor.Top speed yapmak için birebir.
Başka araçlarda böyle mi bilmiyorum ama bu tip dorse taktığımda virajda araç yerden kesiliyor kazaya sebep olabiliyor. Fizik kurallarına aykırı mı sizce?
Bu dorseyi sürmesi zaten sıkıntı bir de 4x2 şasi kullanıyorsun ekstra bozuk olur sürmesi. 6x4 dene
Merhabalar. Şu görselde kırmızı ile işaretlediğim yerdeki km bilgisi tam olarak neyi ifade ediyor tespit edebilen var mı ?
Menzil desem yakıt azaldıkça o azalmıyor, varışa kalan km desem o da değil. Tam olarak çözemedim ben
Kalan yakıtla gidebileceğin mesafe aslında o ama değişmesi lazım, diğer ekranlardan da bakabilirmisin sürdükçe azalıyor mu.
Yapmış olduğun km olabilir yükseliyorsa eğer.