EVR sesi güncellemiş önceden benim gibi alanlar varsa siteye girip indirebilir https://youtu.be/BrvdWhKPpzI
FH 6’da kör nokta sensörü size biraz garip geldiyse merak etmeyin gözünüz bozuk değil. 2 tane sensör iç içe geçmiş çünkü.
FH 5 ile aynı sensörü kullanıyorlar. O normal.
haklısın, bende baktım oyunda bug var. iveco ile başlarsan iveconun orjinal sesi d16 motorlu volvo fh6’ya geçiyor. volvo fh6 d16 motorlu araçla başlarsan iveconun motor sesi o oluyor. az evvel test ettim, bende hata var sanıyordum değilmiş. video çekebilsem ama üşendim.
FH 6 'da süs ışıkları da yok. Volvo mu istemedi acaba? S-Way’da var çünkü.
Hayır varlar, FH6’da sadece XXL kabinde süs ışıklarını takıp kullanılabiliyoruz.
Bir kez daha anlaşıldı ki bu oyunun en optimum cekicisi Volvo. Ozellikle sistem gereksinimleri dusuk olan kullanicilarin ideal surus pozisyonu bulma ve buna gore kadrandan bilgi okuyabilme durumu en iyi olan cekici. Ustelik 4,5,6 tum serilerinde durum boyle. Iveco’nun berbat surus pozisyonu faciasindan sonra resmen ilac gibi geldi. Gec oldu ama guzel oldu.
İvecoyu ben ayarladım ama direksiyonu sıkıntı onu halletmeleri lazım. Ama eski sistemde Range t ve öncesi çıkan(Scania Ng hariç) eski araçlar daha yüksek fps verecektir.
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?p=2000755#p2000755
Forumda bildirdim bugu.
Teşekkür ederim bulabilirsem denerim.
Selamlar Dlcler yüklü olduğu halde galeride yeni volvolaro göremiyorum acaba sorun nedir
Birşey fark ettim yeni volvo fh6 aero içindeki masa dışarıdan bakıldığında görünmüyor sizdede öyle gorunuyormu ?
A new ETS2 build 1.53.3.14 is available on Steam.
* Volvo FH6 - fixed gear visualziation issue on dash
* 0265338 - Volvo FH6 - Chassis 6x4 - Chassis parts have floating shadow
* 0265179 - Volvo FH5 and Volvo FH6 - Rear Mudflaps - Obsolete icon
* 0261573 - Volvo FH5 - Front Bumper - Missing protection below the bumper
* 0265338 - Volvo FH6 - Chassis 6x4 - Chassis parts have floating shadow
* 0265179 - Volvo FH5 and Volvo FH6 - Rear Mudflaps - Obsolete icon
* 0261573 - Volvo FH5 - Front Bumper - Missing protection below the bumper
* 0264451 - Volvo FH5 - engines and i-save badges
* 0263019 - Volvo FH5 - chassis cover - parts not displaying
* 0265410 - Volvo FH6 - volvo text on badge too dark
ETS 2 Volvo FH5 2021 ve Volvo FH6 2024 çekicilerine ait skin şablonları (templates). PSD, PDN ve PNG formatında boyanabilir tüm parçaların şablonları yer almaktadır.
https://sharemods.com/gma92oknw93r/VolvoFH5FH6Templates.rar.html
Bazı vites numaralarının yanlış yazma sorunu çözülmüş.
Kadranlı ekrandaki vites bilgisi hala eksik o çözülmemiş.
bug hocam onu raporlayın hatta yapmışken bunuda raporlayın FH6 (aero ve standart dahil) XXL kabin ve 8x4 şasi seçildiğinde kabin duvarından kabin arkasındaki parçalar geçiyor (mouse ile gösterdim)
Fh6’nın devir göstergesine ışık efektini vermemişler görmek çok zor. Onu sıcağı sıcağına yapmaları lazım.
Madem buglardan bahsediyoruz; FH5de retarder çekince motor freni ışığıda yanıyor redarter ile birlikte. FH6de bilmiyorum. Bug mu bilmiyorum ama Muhtemelen bug.
Işık efekti yok ki zaten. Sadece çubuk yapmış Volvo.