ne alakası var kardeşm ben demiyorumki kötü olmuş sadece orjinal parçalar kullanılmamış sanax mod olmasına rağmen daha iyi yapmış
şu anlık sanax işimi görüyor
Aynen fps yerlerde süründüren mod daha iyi (!)
evet tek sorun o işte
sorma ya boşuna para verdik
fh5 te trip sıfırlayınca kaç km yaptığımı göremiyorum gerçekte nasıl bilmiyorum ama sinir etti bu olay beni
scs bi daha araç yapmasın
Çok irdeliyorsunuz bir şeyleri oyun sonuçta bu.
perşembe yayın saat kaç gibi olur hasan. selçuk abiye sorulacak sorularım epey birikti.
scs yayını 20:00’de bizimki de 19:30’da başlar. sadece yayını izleyeceğiz. detaylı bir şeye girilmez.
Bence de yapmasın hatta bu yeni gelen volvolar iptal edilsin 5 milyon poligonlu sanax volvosuyla oynayalım 10 pound vererek
Selçuk Beyde bizlerle birlikte olacak mı?
Scs forumu okudum ordada Iveco seslerini duyanlar olmuş, oyunu kapatıp yeniden açınca düzelmiş. Andre_AW’de oyunu yeniden başlatana kadar önceki aracın sesinde takılı kalabilir diye cevap yazmış. Ben burda dediğimde Selçuk abiden zılgıtı yedim
Bu arada hangi modeli süreceğimi şaşırdım. FH5’in iptal olmaması çok iyi oldu, ön tarafı eski logolu versiyonu daha çok seviyorum ayriyeten gösterge panelleride farklı. Yeni modeli sadece aero olarak beğendim, gerçektede daha çok aero satılıyordur diye düşünüyorum şirketler için azda olsa yakıt tasarufu yaptığı için.
her karesi bi başka yaa
Tövbe de. Volvo FHlar çok güzel.
volvo series 6 da yakıt tankı kaç litre?
1510 litre
o baya iyiymiş