ETS 2 - Yeni Volvo FH Series 6 ve Series 5 [Ana Konu]

ne alakası var kardeşm ben demiyorumki kötü olmuş sadece orjinal parçalar kullanılmamış sanax mod olmasına rağmen daha iyi yapmış

şu anlık sanax işimi görüyor

Aynen fps yerlerde süründüren mod daha iyi (!) :joy:

1 Beğeni

evet tek sorun o işte :frowning:

sorma ya boşuna para verdik :sweat_smile:

fh5 te trip sıfırlayınca kaç km yaptığımı göremiyorum gerçekte nasıl bilmiyorum ama sinir etti bu olay beni :smiley:

scs bi daha araç yapmasın

Çok irdeliyorsunuz bir şeyleri oyun sonuçta bu.

3 Beğeni

1 Beğeni

perşembe yayın saat kaç gibi olur hasan. selçuk abiye sorulacak sorularım epey birikti.

scs yayını 20:00’de bizimki de 19:30’da başlar. sadece yayını izleyeceğiz. detaylı bir şeye girilmez.

9 Beğeni

Bence de yapmasın hatta bu yeni gelen volvolar iptal edilsin 5 milyon poligonlu sanax volvosuyla oynayalım 10 pound vererek

2 Beğeni

Selçuk Beyde bizlerle birlikte olacak mı?

Scs forumu okudum ordada Iveco seslerini duyanlar olmuş, oyunu kapatıp yeniden açınca düzelmiş. Andre_AW’de oyunu yeniden başlatana kadar önceki aracın sesinde takılı kalabilir diye cevap yazmış. Ben burda dediğimde Selçuk abiden zılgıtı yedim :smiley:

Bu arada hangi modeli süreceğimi şaşırdım. FH5’in iptal olmaması çok iyi oldu, ön tarafı eski logolu versiyonu daha çok seviyorum ayriyeten gösterge panelleride farklı. Yeni modeli sadece aero olarak beğendim, gerçektede daha çok aero satılıyordur diye düşünüyorum şirketler için azda olsa yakıt tasarufu yaptığı için.

2 Beğeni

1 Beğeni

her karesi bi başka yaa :melting_face:

Tövbe de. Volvo FHlar çok güzel.

1 Beğeni

volvo series 6 da yakıt tankı kaç litre?

1510 litre

o baya iyiymiş