ETS 2 - Yeni Volvo FH Series 6 ve Series 5 [Ana Konu]

düzeltirler kısa zamanda

FH 6’da vites ile ilgili topluluğun tespit ettiği 2 hata var:

• Bazı vites numaralarının yanlış yazması
  • Kadranlı ekranda vites bilgisinin yazmaması

@SiSL

2 Beğeni

Series 6’nın aslında FH5.5 gibi birşey olması lazım ve her yerde 2024 olan da FH5 diye anılıyor, oyuna neden FH6 diye geldi, biraz saçmalık var gibi

Sahibi oyle istedi.

Volvo FH Series 6 diye istedi. FH6 degil aslinda…

Oncekiler de FH Series 4 ve FH Series 5 olmasi gerekiyor.

1 Beğeni

resim_2024-12-18_191900755
Soldakinin ne olduğunu bilen var mı ? Sağdaki saatde. Bu arada FH5in dashboardan alıntı bu.

resim_2024-12-18_192023799
Birde bu ne demek ? Eğer aks ise Aks inik olmasına rağmen yanık kalıyor.

abi bana göre scs volvoyu yapamamış oyun içine olarak gelmesi iyi ama yapılandırma az ve orjinal parçalar yok sanax tekler halen :slight_smile:

Birde bir şey soracağım. Redarter açına motor frenide yanıyor göstergede ama otomatik raderter kullanıyorken frenlemede sadece raderter yanıyor. Motor freni kullanınca sadece motor freni yanıyor. Bu bug mu ?

FH5de modifiye paketi destekliyor. Modifiye istiyorsan FH5 al.

destekliyor derken

ondakilerde az

volvo trucks ceosuna iletiriz.

14 Beğeni

Volvo FH6 Aero modeli çok şekil olmuş abi gerçekten beğendim o yüzden FH6 takıl.

Bu kalitede gelen araca hala scs yapamamış demek için biraz yüzsüz ve arsız olmak gerekiyor sanki.

13 Beğeni

Bence arkadaş daha çok yapılandırma ve parçalara değinmiş onu demek istemiş…

Dostlar ortalama 3-4 gündür yazılanları takip ediyorum. Hem İVECO’ da hem de VOLVO’ da ufak tefek şeyleri dert edip kötülemeye başlamışız. Eleştirmek herkesin hakkı buna saygı duyulur fakat, en küçük şeyleri bile olmamış kabul edip şikayet eder gibi açıklamak doğru olmaz. Bunları modelleyenlerde insan bunu unutmayalım. Araçlar oyuna ekleneli daha 1 hafta olmadı, bu sorunlar foruma konular açıldığında göz ardı edilmeyip illaki giderilecektir. Ama biz her ufak detayı bu şekilde yerden yere vurursak aylarca yapılan bu emeklerin bir anlamı kalmaz. Kaldı ki oyunda “mod” desteği mevcut. Beğenmeyen arkadaşlar bu araçların ücretli modlarına yönelebilir. Ama emin olun o modlarda bile ufak hatalarla karşılaşacaksınız…

5 Beğeni

Dediğini bende denedim bendede aynı sorun oldu

20 euroya aldığım mod oyuna ücretsiz gelince girdiğim tripler

14 Beğeni

Yeterli bence.

Fabrika çıkışı tüm seçenekler bunlar. Sonradan takılan modifiye parçalarını istiyorsan şuanlık yok ama ilerde eklenir veya mod yapımcıları ekler yakında. Hatta mod yapılmış bile.

1 Beğeni