FH5 ve FH6de havalı korna takılabiliyor zaten tavana.
Sisl’in attığı videoya baktim ve kendim araştırdım
Birebir ayni sesler yani ivecoya benzer hali yok.
araç güzel koltuk ayarı bile yapmadım, dijital sayılı kadranda retarder çekince motor freni ile birlikte çalışıyor, diğer kadranda sadece retarder çalışıyor.
Hızlanma performans testi.
fh5 dememiş yalnız fh6 demiş bende fark ettim fh5’İn doğru ama fh6 iveco ile aynı gibi
Bir rivayete göre evr ödeme yöntemini düzeltirse oyuncular çılgına dönecek derler. Ama evr oyuncuların çılgına dönmesini istemediği için düzeltmemeyi tercih etmiştir.
Edep sen ne güzel şeysin
Volvo FH5 ve FH6 ile IVECO S-Way’in stok renklerinin oyun içinde renklendirme kilitlerini açan mod. Bu sayede boyama ekranındaki renk kodlarını alabilirsiniz.
Tam banlik hareket yalniz
Aynen FH6 için söyledim, alıntıda da görünüyor.
hahahaa. ne güldüm ya. Allah da seni güldürsün Anıl
Volvo fh6 aero ile Normal fh6 arasında yakıt tüketimi farkı var mı ? İkisi aynı araç ama aero ile Normal modelinde arodinamik farkı olacağını düşünüyorum. Cam açsanız bile azda olsa arodinamikden dolayı yakıt farkı olabiliyor. Oyunda yansıtılmamış bile olsa belki gerçekte yakıt tüketimleri farklıdır.
Zeemods’un çok önce çıkardığı FH5 ses modu var, onu güncellerse EVR iyice tarihe gömülür
Buyrun FH6’da ses degisik degil ki https://youtu.be/YwjBJngWmBM?si=YGDB_QvgEluYAj4m&t=404
@SiSL Abi konusu burası değil ama illaki bakmışsındır şu güncelleme sorunuyla iligili bir çalışma var mı ?
EVR’nin güncellemesi üzerinde çalıştığı ses modu tüm motor seçeneklerinde aktif miydi ? Yani sadece 500 ps’de mi çalışıyor yoksa 750’de de aktif oluyor mu acaba ?
Şuan oynuyorum ve sesler burdakiyle aynı Selçuk abi ama akşam oynarken farklıydı. Sizin yayında da vardı o sorun.
Bu sefer oyundaki s-way’le yeni volvoların sinyal sesiyle uyarı sesleri aynı olmuş
Bugün daha yeni deneme şansım oldu, bende 12 ileri şanzımanda vitesin rakamları eksik çıkıyor 10 ve 12.viteste sadece ilk hane gözüküyor. Geri viteslerde de R4 yazması gerekirken sadece R yazıyor ilginç bi hata var.
dün yayında söylediler evet
Dün yayını izleyememiştim, bu hata hariç herşey güzel araçla ilgili. ister istemez gözü takılıyor insanın