beklediğimize değdi diyebileceğimiz bir araç olmuş. kalite algısı iyi, biraz uzunca bir süre oldu gelmesi ama olsun. fh5 tam çıkmış eksik görmedim. fh6 bendemi öyle anlamadım ama sanki görüntüde saniyelik sıkıntı oluyor gibi yansıma yapıyor, saçmalıyor texture.
Ben daha zor yolla yaptım. Çekicinin scs dosyasını çıkartmıştım, renklerin olduğu def dosyalarını düzenleyip söylediğin stok renkleri değiştirilebilir yaptım, oyunun renk değiştirme ekranında zaten rgb hex kodları falan yazıyor.
Osnabrück Frankfurt
Taşınan yük: Elma [18 Ton]
Gidilen yol: 491 Km
90 kmh Sabit hız
Yakıt Tüketimi: 29.2 lt/100km
Modellemeler güzel ve eksiksiz ama tuning packle takılan egzozlar yüzünden beşinci tekeri baya geriye koymuşlar fh4’ün betasında olduğu gibi. FH6’da tuning pack yok ama ondada çok geride, ya kayar beşinci tekeri koyun oyuna ya da ikinci bir seçenek koyun. Forumda FH4 çıkınca çok tartışıldı kabul etmiyorlar bir türlü. Gösterge panelinin her iki yanında yanan ışık yok FH5’te, sinyal verdiğin yöne görede yanıp sönüyor bu ışık en yenisinde var mı bilmiyorum. Seslerde bir tuhaflık var, FH5’in kornası çok garip motor seside diğeri kadar iyi değil. FH6’nın da uyarı sesi Iveco’yla aynı hatta sinyallerde aynı galiba. Böyle giderse Sanax’ın modundaki sesi uyarladıkları an onu kurucam vanilya profile. Birde şu tavan barına korna slotu ekleyen mod olsa onuda kurarım.
Bunların dışında ayna ve güneşlik olması gerektiği gibi plastik, boyalı ve gümüş yapılmış. Ön kısımdaki logo ve çıtalar mat ve krom olarak konulmuş doğru bir şekilde. Tampon seçenekleride alçak, yüksek olarak yapılmış ayrıyeten heavy duty tampon eklenmiş. 6x2/4 midlift şasi doğru uzunlukta olmuş fazladan bide en arka aksı dönen şasi eklenmiş.
benziyor ama farklı kadranlar ikiside
Kolay yoldan buraya değerleri girip çevirin gitsin.
satın alabilsem alıcam evr yi, zeemod’un ki de 7 dolar gereksiz geliyor o fiyata
scs’in yılbaşı yayını için perşembe akşamı müsait olursa sisl kesin geliyor.
yılın son yayını olacak zaten
Açılmıyo bu site bende
Aero ve Standart kabin gibi ikincil bir şase koyulabilirdi, ben neden takmayacağım parça için realiteyi ve gerçekliğimi bozmak zorundayım? Her gördüğümde gözlerim kanıyor o arayı
Volvo FH Aero 780 ile İstanbul-Edirne arasında yaptığım hız testinde 181 km/sa gördüm. Araç maks. 178 basıyor fakat eğime bağlı olarak hızı artıyor. Eğimi daha fazla olan bir yer var mıdır bildiğiniz?
Gelse ne olacak satın alamıyoruz ki, ödeme sistemi kapalı😂
İberiada portekizde kaçış rampalarının olduğu bir otoyol vardı
Arkadaşlar şimdilik Volvo sesinden zevk almak istiyorsanız 540 HP olan motoru seçin ve motor sesini sona çekin kafanız rahat relax
FH5’i yapılandırdığım zaman oyundan atıyor beni. FH6’da da ön cama Europa-Legend-King-Trucker kabin aksesuarlarını takınca da havada duruyor.