arkadaşlar merhaba bu yeni volvoda kör nokta uyarı sistemimi çalışmıyormu ? arabalara yaklaşıyorum uyarı vermıyor
Galiba sadce mirrorcamda var ama emin değilim.
göstergedede uyarı vermıyor seste gelmiyor
Göstergede uyarı vermez ztn. Mirrorcamda simge çıkıyor. Sesde veriyor diye hatırlıyorum belki mirrorcam olmadığı için vermiyor sesi. Aynayı mirrorcam ile değiştirip dene istersen.
evet miror camda uyarı verıyor normal aynada uyarıcı olmaması tuhaf
Mirrorcama entegli olduğu için normal ama geleneksel aynada en azından ses olmalı bence.
evet iyi olurdu
Volvo Fh Aero Electric
Volvo Fh Aero I-Save
Volvo Fh Aero 780 XXL
Anlaşılan oyuna Volvonun elektrikli bir modeli gelecek blogda ses kaydı ve projemiz için referans fotoğraf diyorlar çünkü.
Elektirkli modelle ilgili referans alınırken dedim o bölgeyi de oyuna aktarsalar keşke videonun sonunda drone’la etrafın videosununun çekildiğini öğrendim. Kesin değil ama ilerde oyuna aktarılacaktır FH Aero Electric ve Volvo Trucks Experience Center.
SCS bu farı niye yapmadı?Eskiyle yeninin karışımı gibi duruyor.Ayrıca şantiye tamponlar için de vardı.
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?p=2049587#p2049587
İlerleyen vakitlerde gelir belki, geçenlerde Volvo fabrikasını ziyaret ettiler
Gelmez bu saatten sonra anca modelleme bilen biri mod olarak yaparsa gelir. İlerde FH Electric gelecek ve ordaki deneyim merkezini de getirmek istiyorlar ama bu tarz şeylere ekleme olacağını sanmıyorum.
Eklenme ihtimali var. Kenworth t680 modifiyesi kaç yıl sonra geldi. Onun dışında freightliner Fifth Generation Cascadiaya kaç ay sonra analog göstergesi eklendi. Bu tip şeyler markaya kalmış aslında. Volvo isterse eklemek zorundalar. Marka gerek duymazsa SCS ister ekler ister eklemez. Volvo eklenmesin derse eklenmez.
Hit Boxu yanlış ayarlanmıştır.
Collision Box hatalı ayarlanmış.