Yayında gösterilen fh 5 ti yani mantıken o da gelmiyecek mi ?
Her iki aracın eklenme ihtimali var ama her ikisi aynı gün içinde gelir mi bilmiyorum. Daha önce söylediğim gibi muhtemelen Volvo fh5 fh4e modifiye seçeneği gibi eklerler. DAF XG 2025 gibi range t gibi. Aero ise yeni araç olarak eklenecek muhtemelen.
Niye modifiye seçeneği olarak eklensin ki, çok mantıksız olur. Farklı jenerasyon araçlar sonuçta. Aero ve FH5 diye ayırırlar, FH4 artık ikinci elde çıkar
780 tabiki gelir sorman hata hocam
Iveco yetişmemiş sanırım ama Iveco gibi güncellemeyi 2 parçaya ayırmazlar ise tüm herşey (şasi kabin motor şanzıman) bu güncelleme ile gelir.
Bir ara öyle deniliyordu hatta hasan abi öyle paylaşmıştı ayrıca Volvo fh4 yenilendi. Volvo fh5de sadece iç konsol far değişiyor. O yüzden 0dan çizmek yerine var olan aracın modelini kullanıp sadece far ve interior parçaları ekleyebilir. Eski tırlara baktığında buna benzerleri var. Man olsun DAF olsun Renault olsun.
Fırat hocam şu FH4 ile FH5 araçlarını bi ayır lütfen ikisi ayrı jenerasyon. Standart FH5 modeli FH4ün üzerine yapılamaz. Aero da bir FH5dir. 2 ayrı model (standart ve aero) tek bir DLC de gelir. Ama Aero yeni bir model olduğu için o ön planda olacaktır.
FH 4 tamemen ayrı bir kasa
- DAF NG 2021 - DAF NG 2025
- Renault T - Renault T Evolution - Renault T 2025 (Daha gelmedi.)
- FH 2020 - FH Aero
Şair bize şunu söylüyor. Kasa iskeleti (şasi) aynıysa farklı parçalar yerleştirebilirim demek. Bu da farklı araçlar aynı DLC’DE olabilir anlamına gelir.
DAF XD’nin kasa iskeleti (şasi) çok küçük olduğundan ayrı DLC olarak geldi.
Hasan abide böyle paylaşım yapmış. Tabi bu yeni değil ama yani SCS bu belli olmaz. İki araçta çok büyük fark olmadığı için fh4e modifiye olarak sunulabilir.
Belki SCS yanlış bilgi vermiş olabilir. Bir de logo durumu var. FH 2020 de FH Aero’daki gibi yeni logo var. Niye eski logolu aracın üstüne yapmayı düşünsünler ki. TAMAMEN ZIRVA OLUR.
Yani bilmiyorum bende istemem aynı aracın üzerine yapılmasını ama söyle düşününce Volvo fh4 yenilendi Volvo fh4den eski araçları var. Niye onlar yenilennedide fh4 yenilendi ? Mesala Volvo fh classic daha eski araç. Niye oda yenilenmedi ? Ayrıca yazılanlar bir bir çıkıyor. Volvo fh yenilenecek dendi yenilendi. O yüzden muhtemelen dediğim gibi olur. Ama inşallah yanılırım.
FH5 2020 Mart ayında duyurulmuş ve 2021 de satışa sunulmuş. 2019 model Volvo’nun farı 2012 ile aynı hocam. FH5 ile far değişmiş o yüzden benim dediğimin olma olasılığı çok yüksek
Anladım. Tamam şimdilik konuyu kapatalım. Tartışmanın anlamı yok çıktığında görürüz. İnşallah dediğiniz gibi olur ama.
Yeni duyurulan ile yenilenen eski volvo ile yenifacelift gelecek olandan ayrı listelenir.
Bu son modeli çıkarmasalar da olurdu benim için ama bittiyse marka da ok dediyse süper doğrusu da bu 2025e girerken en yenisi gelebiliyor. İlk defa değil.
Mobildeyim tam bakamıyorum.
Hocam işteyim telefondan bakabildim kadarıyla 2024 ile 2023 model araçlarda kullanılan logo farklı.
780 beygir hem Aero hem FH5 modellerinde mevcut olacak galiba, ayrıca muhtemelen 12 vites olacak sadece
Son noktayı koyuyorum. FH Aero’nun interioru FH 2020 ile nereyse aynı. Varsa ufak birkaç değişiklik vardır.
Görebildiklerim:
- Dashboard
- Direksiyon
FH 2020 ve FH Aero hayırlı olsun.
Areo değil Aero ve sadece dediğin gibi tasarımsal farklar var direksiyonun üstünde ve dış tasarımda. Ayrıca ekstradan belirteyim; Dizel haricinde hem FH5’in hem de FH5 Aero’nun LNG ve Elektrikli da versiyonları varmış ama S-Way’de olduğu gibi bunlar oyuna gelmez
Areo zaten elektrikli değil mi ?
Lisansı almışken araya Volvo FM’i de sıkıştırsalardı . DAF XD’den daha çok kullanırdım.