İnşallah sadece tek bir modeli kısıtlı modifikasyonlu şekilde bir araç vermezler bize. Şöyle dolu dolu tüm modeller birden eklenirse tadından yenmez.
Valla FH Aero geliyor! İyi bari bekledim ama yeni modelin gelmesi çok uzun sürmemiş oldu. Satış rakamlarını bilmiyorum ama fotoğraflara bakınca FH 5 ve FH Aero çok görüyorum.
3 yıldır gelmemesinin sebebi yeni modelin modellenmesi olduğu tahmin etmiştik. Eğer ilk planlanan modeli iptal etmedilerse 2 farklı yıla ait 2020 ve 2024 Volvo oyuna eklenir.
En az İVECO kadar kaliteli bir model geliyor. 17’sini nasıl bekleyeceğiz heyecandan?
O değilde yıllarca gelmeyen Iveco oyuna sürpriz bir şekilde geldi ama Volvo yüzünden unutulacak şimdiden.
Valla İveco harika yapıldı. TGX gibi unutulması veya ötelenmesi imkansız.
Sanırım araç DLC’lerinin birisi Volvo FH 2020 ve 2024 diğeri de 2024 Model Aero serisi.
Yeni modeli sonra da çıkarabilirlerdi o da 4x2 ile gelmesin başta
Yenisi çok şişik ve değişik duruyor. Model sitelerine interior ile birlikte satılıyordu. İlerleyen aşamada onları alıp ekleyecektim.
Bence Aero ve 2020 kasayı tek bir DLC halinde sunacaklar, diğer DLC MP5 olabilir
Aero modeli değil mi bu ? Aero elektrikli sanırım. İnşallah diğer modelide eklerler. Volvo eklendiği gibi satın alıp sürmek istiyorum. Eğer elektrikli gelirse sadece alamam ki.
Söylede olabilir; Volvo FH4ü yenilediler ya Volvo FH5i Volvo FH4e modifiye seçeneği oalrak çıkartabilirler. Sonuçta far ve interior değişiyor o yüzden modifiye parçası olarak eklenebilir Range T gibi DAF XG 2025 gibi. Aero modeli ise yeni araç olarak çıkartabilirler.
Volvo FH Aero, 2020 kasanın makyajlanmış hali. Araçların yan taraflarına bakın tamamen aynı.
Tek bir DLC ile ikisi birden gelebilir. Aero yeni çıktığı için tanıtıma onu koymuş olmaları normal. Tanıtımdaki iki araçta FH Aero.
Aero umarım DAF XG gibi olmaz. DAF XG farklı bir model olduğu için XF tuning paketine dahil edilmedi. Aero farklı bir model o yüzden tuning packa dahil edilmeyebilir. Gerçi elektrikli olacağı için satın alınabilir olmaz. Bu yüzden muhtemelen modifiye seçenekleri olmaz. Ama 2020 Volvo FH5 tuning pack dahil edilebilir. Yeni araç olarak gelsede bence dahil edilecek.
780 bg gelebilir mi ? hmm
Bu araçta Aero. Görseller X’den Alınmıştır.
Maşallah, maşallah.
Adam aracın içine bakıyormuş. Solda dikme net görünüyor.
17 Aralıkta gelirse ki büyük ihtimalle gelecek. Yılbaşı özel yayını 16 yada 18de yapılabilir. 17de araç için özel yayın olacağı için 17de yapılmaz muhtemelen. Tahminimce 15 ile 20 arası yılbaşı etkinliği başlar. Aranızda “Ben Yunanistan etkinliği bitirdim aracı ne yapacağım.” diyen varsa yılbaşı etkinliği yaklaşıyor.