ETS 2 - Yeni Volvo FH Series 6 ve Series 5 [Ana Konu]

Volvodan önce başka araç geleceğini sanmam. Gerçi Ivecoda beklemiyordum o süpriz oldu. İnşallah SCS başka süpriz yapmaz. En azından volvo çıkana kadar. Volvo bir an önce çıksında sonra mercedes gelsin.

Vovlonun elektrikli modeli geleceğini sanmam çünkü yanlış hatırlamıyorsam araç duyururken elektrikli araç daha gelmemişti oyuna.

Ee hocam? Duyururken olmaması çıkarken de olmayacağı anlamına mı geliyor? %99 elektrikli versiyonla beraber çıkaracaklarına inanıyorum ben

Elektrikli Daf’ı kenara ayırırsak gelebilecek 2 muhtemel elektrikli tır var. Biri Volvo diğeri Man. Iveco yeni geldi taze kan onun akıbetini zaman gösterecek. Mercedes ise henüz araç oyuna eklenmediği için elektrikli versiyonunu beklemek gereksiz.

Elektrikli versiyonuda gelir ama direkt elektrikli geleceğini sanmam. Yoksa Ivecoyuda direkt elektrikli olarak getirirdi.

Volvonun elektriklisine daha var. MAN olabilir. Yada Iveco

Önce mazotlu versiyonunu duyuldu. Yani şimdi gidip elektrikli versiyonunu yapamazlar zaten bir çok kişi volvoyu bekliyor elektrikli gelirse bir çok kişiden küfür yiyeceği kesin. Zaten şuanda Volvonun elektrikli versiyonu oyunda yok. Volvo FH4e parça olarak gelecekse 2020 modeli ki muhtemelen öyle olur nasıl elektrikli olsun ? Mazotlu aracı elektrikli araca mi çevirecekler :smile:

hocam niye böyle saçma birşey olsun? hem mazotlu hem elektrikliyi aynı anda çıkarsalar kime ne? istemeyen kullanmaz bu kadar, kim niye küfür etsin Allahım :smiley: birde niye mazotluyu duyurdular diye elektrikliyi yapamıyorlar onu anlamadım :smile: böyle bir kural varda bizim mi haberimiz yok. Kendiniz çıkarım yapabilirsiniz elbette fakat yok yapamazlar küfür yerler falan komik olmuş :slightly_smiling_face:

Herkes volvoyu bekliyor. Ben dahil herkes volvoyu filosuna alıp modifiye etmeyi dört gözle bekliyor. Sonunda Volvo geliyor ama satın alınamıyor. Bence üzücü bir durum bu SCS sağolsun hala şarj istasyonları eklemedikleri için elektrikli tırlar şuan için sadece tek seferlik işlerde çıkıyor. Volvoyu bekleyen çok. Oyuncuların oyundaki elektrikli tırlar hakkında düşüncelerini biliyorsunuzdur. Gerek ses olsun gerek sadece tek seferlik işlerden alınabilir olsun pek olumlu değiller. Sadece biz Türkler değil yabancılarda bu elektrikli tır işlerinde pek sıcak değiller. Ben demiyorum sadece mazotlu olsun. Zaten elektikli gelmeside güzel olur oyunda elektrikli araç seçenekleri çoğalır. Elektrikli versiyonda gelsin. Benim tek istediğim bu beklediğimiz Volvo fh5 mazotlu olsun ileride elektrikli versiyonu gelsin. Haa süpriz yapıp hem mazotlu hemde elektrikli versiyonu gelir mi ? Gelebilir hemde mükemmel olur.

ee bende bundan bahsediyorum işte :smiley:

O değilde ben bu yıl başı özel yayını merak ediyorum. Bakalım 2025 yılında neler bekliyor hangi yeni araçlar dlcler duyurulacak ?

1 Beğeni

duyurulsa ne olacak 2-3 sene sonra çıktıktan sonra ne anlamı kalıyor :smiley:

1 Beğeni

Oda doğru. Ama insan merak ediyor.

Iveco yeni geldi ama akşamına söyle yarın özel yayın duyurusu geçip yayında Volvo FH 2020 tanıtılıp yayın sonuna aracı salsalar ne güzel olur ya.

Harbiden öyle iveco s way fotoğraf paylaşımı herhalde 5 ay önce mi ne olmuş baya hızlı gelmiş gibi oldu madem böyle uzun sürecek göstermenin bir anlamı yok bence.

6 Beğeni

Demek bütün bunların hepsi 17 Aralık içinmiş :smiley:

1 Beğeni

16 Aralık’ta Special Live başlığında bir görsel paylaşılmadığı sürece ben gepmesini beklemem.

Videoda çok küçük bir anda bu gözüküyor.

15 Beğeni

Bu sanırım oyun içi

16 Beğeni