ETS 2 - Yeni Volvo FH Series 6 ve Series 5 [Ana Konu]

Volvo FM güzel olur. Ben markaların başka modellerinide isterim. Sadece Volvo FM değil. Mercedes Axor ve atego modeli belkide unimog, Scania g ve p modelleri Felan filan. G ve p; s ve r ile aynı oldukları için gelmez. Aynı şekil axorda atego belki eklerler tabi onun için lisans alırsalar unimogda zor.

Her modelde 780 beygir yok sanırım

Vay be ben aero modelinin sadece elektrikli olduğunu sanıyordum. fh5 dizel olursa belki aero elektrikli yaparlar. Böylelikle hem elektrikli hemde dizel araç gelir. Güzel olur.

FH 2020’ye kameralı olan 2024 versiyonunu da eklerler mi sizce?

Şuan Volvo için önemli olan son çıkardıkları araç olduğu için 2024 model araçta fabrikanın sunduğu herşey olur. 2020 içinde aynısı olur merak etmeyin.

1 Beğeni

Planlarımı yaptım bile. İlk hangisinin (yılbaşı etkinliği yada Volvo fh) çıkacağına göre değişen farklı planlarım var. Oynanış planım şu şekilde; bugün ETS 2ye girmeyeceğim yarın Iveco s way ile Yunanistan etkinliğini tamamlayacağım artık. Etkinlik tamamlandıktan sonra bir süre girmem. Eğer ki ilk Volvo fh gelirse Volvo fhi denemek için girerim bir iki sefer attıktan sonra çıkarım yılbaşı etkinliğini beklerim. Etkinlik geldiğinde yeni Volvo ile etkinliği yaparım eğer ki dizel olursa. Eğer ilk etkinlik gelirse o zamanda ATSden bir kaç sefer atarak etkinliği ilerlettirim hem ATSde kasılmış olurum az, sonra Volvo fh beklerim Volvo fh çıktığında ise etkinliği ETS 2den devam ederim Volvo fh ile. Zor ihtimal ama her ikiside aynı anda gelirse o zaman etkinlik tamamlayan kadar Volvo fh kullanırım. Bir ihtimal söylede yaparım eğer 1 2 gün farkla gelirse; etkinlik gelse bile yapmam Volvo fhi beklerim.

Kameralar aero ile gelmedi mi ?

Önceden de vardı

1 Beğeni

Bu seneki seri ile beraber hem FH hem de FH Aero modelinde mevcuttu. Tereddütümde o yüzden zaten.

Bu araç bu sene piyasaya çıktı. Bir önceki sene kamera yoktu araçlarda.

Şimdi çok önemli bir soru soracağım. XXL kabin gelir mi dersiniz?

O zaman normal aracın bu seneki versiyonunu getirirler. Eski versiyonu napalım yenisi dururken.

• Volvo FH 2024
  • Volvo FH Aero 2024

Şöyle olmuş olabilir:

Volvo FH 2020yi Volvo FH 2012’nin üstüne yapacaklardı muhtemelen. Rework’u yapmaya başladılar. Ama Volvo, Volvo FH 2020’yi ufak tefek güncelleyip bir de Aero çıkarınca işler değişti. Bir de yetmezmiş gibi logo da değişti. Volvo yenisi isteriz demiş olabilir. Rework’un bitmesine yakın işler değiştiyse madem yaptık çıkaralım rework’u demiş olabilirler. Bu yüzden de süreç uzadıkça uzamış olabilir. Mantıklı bir hikaye.

4 Beğeni

eğer 780 beygir gelecekse xxl da mecburi

Mantıklı olabilir fakat o zamanda FH 2020 araya kaynamış olur ama kimseninde yeni araç varken 2020 modeli arayacağını da zannetmiyorum.

@Canko olursa güzel olur. 780 hp, XXL kabin, kameralı, arkamda Kassböhrer Low Bed ve Volvo/JCB yüküyle yeni haritamız Yunanistan’dan dolanmak. Salı gününü sabırsızlıkla bekliyorum.

2 Beğeni

Temennimiz 2024 ile beraber 2020 nin de gelmesi fakat 2020 projesi iptal olmuş olabilir. İlk etapta 2020 yapılacaktı fakat 3 yıl sonra instagramda 2024 modeli görüyoruz. Henüz konuşmak erken fakat belki değiş tokuş yaptılar, belki Volvo 2020yi iptal ettirip 2024 ün lisansını verdi kim bilir.
Çünkü ortalama SCS 1 ile 1.5 yılda 1 aracı bitirebiliyorlar bu yüzden 2020 iptal olmadıysa 2020 model çıkabilirdi ve sonra 1.5 - 2 yıl sonra da 2024 ü getirebilirlerdi. Ayın 17sinde neler olup bittiğini göreceğiz.

1 Beğeni

yine klasik yorumumu yapıcam; gelsin artık hangisi gelirse gelsin. yeni volvo gelsin yeterki. çünkü volvo işi yılan hikayesine döndü.

1 Beğeni

Hocam Axor En Son 2016 Senesinde Üretildi Üretimi Bitmiş Olan Aracı Ekleyeceklerini Sanmıyorum.Unimog Sadece Askeri Kamyon Olarak Ve Belediyelerde Kar Küreme Aracı Olarak Kullanılıyor Sivil Hayatta Nakliye Aracı Olarak Kullanılan Unimog Yok Onunda Eklenmesi İmkansız.Ategoda Gelmez Çünkü Atego Kamyon Ve Kamyonet Olarak Üretiliyor Çekici Olarak Atego Yok Ets 2 de Kamyon Ve Kamyonet Olmadığına Göre Ategoda Elenir. Geride Birtek Mercedes Arocs Var Belki Arocs Gelebilir Çünkü Arocs Aynı Zamanda Çekici Modelide Var Hatta Türkiye’de Şantiyelerde Hafriyat Dorsesiyle Arocslar Çalışıyor.

Hatta Ağır Nakliyede Çalışan Modelide Var

2 Beğeni

Aman hocam sen gelmesen de olur, Max2712 ve Zeemods seni çoktan geride bıraktı

Bilgi için teşekkürler. Axorun üretimi durdurulduğunu bilmiyordum. Ategonun çekici versiyonu olduğunu sanıyordum. Googlede çok fazla olmamasına rağmen bir kaç çekici fotoğrafını görmüştüm sanki.

Yılbaşı akşamı yılbaşı hediyesi ayağına çıkarır gibime geliyor. :grin:

1 Beğeni