Ben beta sürüm oynamıyorum ama ilk izlenimime göre 2013’te eklenen Volvo, 2019’da eklenen Range T kalitesine ulaşmış. Tişikkirlir Scs.
SCS ETS 2 için Yunanistan DLCnin ön izlemeyi yayınladı. ATSde Arkansas önizlemeyi Mack Pinnacle ile yaparken Yunanistan DLC ön izleme DAF XD ile yapıldı. Yani demek istediğim şu; bence araç daha hazır değil. Onun için bu ay yada Aralık’ta gelmeyebilir maalesef.
2019 ikinci çeyrekte çıkan Yeni Mercedes - Benz Actros’u getirmediler hala…
- Iveco S Way içinde tarihler yakındır. Yaklaşık 5 sene geçmiştir.
Volvo’yu falan unutalım bence 1.53 ile FH 4 serisi rework oldu diye ben yeni çekici falan beklemiyorum açıkası. Bana kalırsa 2025 ilk çeyrekte bile herhangi bir Volvo aracının oyuna ekleneceğini düşünmüyorum, umarım ben yanılırım. Yeni Volvo’nun üstüne FH Aero’lar çıktı. Araç geleceği zaman normal Yeni FH serisini elimize verip Aero Mearo yok size bekleyin bir 5 sene daha diyebilirler.
2021 FH’ın tanıtıldığı zamanın üzerinden; (bunlar scs’nin tanıttığı tarihler değil araçların yaklaşık tanıtım+piyasaya çıkma tarihleri)
yalnız yapım aşamasına başladıkları tarihi alman lazım.
Üstte belirttim zaten araçların tanıtım+piyasaya çıkış tarihi diye, benim demeye çalıştığım araçların ne kadar güncel tutulmaya çalışıldığı, ATS gibi araç tanıtıldı hemen oyunda da eş zamanlı tanıtım olayları gibi olayların yakalanamamış olması.
Ek olarak Scs’nin tanıttığı tarihlerden itibaren;
Scs’nin tanıtımı üzerinden Yeni Mercedes - Benz Actros için 324 Gün geçmiş bulunuyor.
Araç piyasaya çıktıktan 1664 gün sonra, (4 yıl 6 ay 19 gün sonra scs tanıtmış.)
Aynı şekilde, Scs’nin tanıtımı üzerinden Volvo FH için 688 gün ( 1 yıl 10 ay 17 gün) geçmiş bulunuyor.
Araç piyasaya çıktıktan 581 gün sonra, (1 yıl 7 ay 1 gün sonra scs tanıtmış.)
Yeni Volvoyu 20 Aralık 2022’de duyurmuştu SCS.
Başlangıç Tarihi: 20 Aralık 2022 Salı
Bitiş Tarihi: 07 Kasım 2024 Perşembe
Bu Tarihler Arasındaki Gün Sayısı: 688 gün
Bitiş Tarihi Dahil Edildiğinde Aradaki Gün Sayısı (+1 gün): 689 gün
Bu Tarihler Arasındaki Süre: 1 yıl 10 ay 18 gün
dediğin kesinlikle doğru. ama belki DLC akabinde yılbaşı hediyesi ayağına, aracı serbest bırakırlar? ocak ayına da sarkabilir belli olmuyor ETS tarafında SCS’nin olayları. ATS de olacak ohoooo
Ben volvo FH 2020 geleceğini düşünüyorum. SCS önce gelecek diyip sornasında o aracı getirme planını iptal ettiğini duymadım. SCS gelecek diyorsa gelir. Zaten modellenmesi yayıdna gösterilmişti. Ben SCSye güveniyorum. Bu yıl olmazsa 2025de görürüz. Ama bence yılbaşı yayınnıda oyuna aktarılmış şekilde görebiliriz eğer bu yıl gelmezse.
İster misiniz 2021 ve 2024 modelleri birlikte gelsin. 2024 Areo, 2021’in makyajlanmış hali. SCS’nin ne yapacağı belli olmaz.
- Volvo FH 2021
- Volvo FH 2024 Areo
Bende FH 2020 ya da 2021, hangisiyse artık, ile FH 2024 aynı araçta gelir mi diye beklentiye girdiydim de süreç uzadıkça beklentim kayboldu.
Şunun şurasında kaldı 30 günleri yine gelmezse seneye kalır. Benim beklentimde kalmadı artık, Volvo’nun tavan barına kornalar için slot bile koymamışlar insan bi araştırır o parça olduğunda kornalar fabrikada oraya monte ediliyor. İşimizin tarla ekip biçmek olduğu Farming Simulator’de tavan barını olması gerektiği gibi yapmışlar üstüne birde far koruyucu parça da var, bu seneki oyuna FH Electric eklenmiş ve mevcut modelide 2024’e güncellemişler.
Fabrika tarafından onlara verilen veriler bu şekilde değilmiş, aynı şekilde forumda birisi de bu şekilde yazmış “Keşke biraz da reel’den referans alıp baksaydınız diye” SCS’nin yanıtı da “Fabrika opsiyonu olmayan parçayı koyamayız.” olmuş ama bahsi geçen parça fabrika parçası
artık getirsinler yeter düşüncesindeyim. 1.53 betası bitince getirmeyeceklerse hiç getirmesinler daha iyi. kornasının yerinin önemi bile yok.
Bunun kanıtı var mı?. Kanıt gösterebilirsen doğru olup olmadığını anlamış oluruz.
Plakasız gümrükten yeni girmiş araçlarda gördüm ordan biliyorum.
https://forum.ulasimplatformu.com/showthread.php?tid=300&page=4
Alan kişi modifiye etmiş aracı. Yan sanayi ürünü parça takılmıştır fabrikadan
çıkarken.
Fabrikada hem orijinal hem de yan sanayi parça takılabiliyordur. Orijinal değilse Volvo istememiştir oyunda olmasını.
Fabrikadan çıkarken nasıl yan sanayi ürün takılabiliyor.
Bahsi geçilen parça Volvo’nun kendi aksesuar ürünüdür.
O zaman FH Tuning Pack Update hayırlı olsun.
FH Tuning Pack güncelleme alır ona eklerler.
2025 mart ortası diyorum bence , bu yıl yunanistan ile kapatılır diye düşünüyorum.