Alakası yok, araç önce çıksa da kapağına ekliyorlar zaten, misal cascadia Western star vs
West Balkans çıkış tarihi 19 Ekim, kapak fotoğrafındaki araç olan MAN TGX (2020) çıkış tarihi 16 Mayıs.
Şu kapak fotoğrafının güzelliğine bakın.
DLC ile birlikte gelmesine gerek yok. Önce tır gelir sonra DLC’nin kapağına konabilir.
O yıllar için inanılmaz bir DLC’ydi, çıktığı günleri dün gibi hatırlıyorum ağzım açık sürüyodum. Base Map’ten sonra çok farklı gelmişti
O kadar harita eklentisi çıktı ama bence hala en iyisi iskandinavyadır. Volvo gelirse ilk o yollarda süreceğim
Ben Volvo dışında yeni Scania geldiğinde (S ve R serisi olan) ilk Aalborg - Götenberg - Södertalje yapmıştım. Sonuçta bu İsveçli İskandinav devlerinin ürettiği her araç birbirinden güzel ve rekabetçi kesin bende süreceğim ama ileride FH Aero serisi gelirse Scania Demo Center’da güzel sürüş olurdu.
Bence en eşsiz olanı İtalya paketi. Gerçekten muazzam detaylı ve kaliteli bir harita.
Lazjedi ile aynı fikirdeyim bencede oyundaki en iyi paket İtalyadır.
Bu arada konu sapıyor.Bu tır gelmezsede daha çoook sapacak.Hadi scs la.
İlle yılbaşı yayınına malzeme edecekler gelmeme sebebini bile.Çok mu zor bir mesaj yayınlamak suya sabuna dokunmadan şu durumda demek.
Yunanistan harika olaiblir hem yeni hemde Midilli yolları görsen. Ben bir ara Yunanistan Midilliye gitmiştim orada virajlar çok.
Genelde Yeni DLC kapağı yeni tır oluyor. Mesala bak ATSnin kansas DLCnin fotoğrafına. Mack Pinnacle var.
dediğimi anladınızmı? aracın sonra çıkmasını engelliyecek bir durum yok diyoruz. önce araç çıkar sonra dlc çıkabilir, hep olan bişey
Zaten bugünkü olay benim teorimi çürüttü. Zaten düşününce teorim ne kadar saçma olduğunu anladım. Sonradan DLC kapağına eklenebilir. Yani harita DLCsi bekler araç beklemez.
ETS 2 1.53 open beta yayınlanmış. Güncelleme notların içinde Volvo FH güncellendiği yazıyor. Girip kontrol etmedim ama bence Yeni Volvo FHin gelmesi yakındır. Belki Kasım Aralık gibi yayınlanır. Kim bilebilir ?
merak ettim şimdi indirip bakıcam. volvo’cu değilim ama uzun süredir bu aracı bekliyordum. mersoyuda verebilselerdi iyi olurdu.
Sadece FH4 güncellendi yalnız yenisi (!) henüz eklenmedi.
hevesim kursağımda kaldı betayı indirdim kullanıcam diye sevinmiştim.
Beyler ben “Yeni Volvonun gelmesi yakındır” dedim. “Yeni volvo geldi.” demedim. Yanlış anlaşılma olmuş. Zaten tahmini tarihide söyledim Kasım, Aralık gibi. Zaten araç eklenseydi önceden yayın açarlardı. Yani 3 4 gün önceden haberimiz olurdu.