ETS 2 - Yeni Volvo FH Series 6 ve Series 5 [Ana Konu]

Adamlar arabayı getirmiyor pack update bekliyorsun usta bak harbi diyorum manyak olursun.

8 Beğeni

Millet kafayı yedi korna tartışması yapiyor scs çıkar artık şu aracı milletçe rahatlayalım :sweat_smile:

8 Beğeni

SCS’nin Volvoyu getirmesi beni asla tatmin etmez. Halihazırda 1 yıl önce duyurdukları New Actros da var. Umut fakirin ekmeği belki hem Volvo’yu hem de Mercedes’i çıkarırlar. Çıkarmazlarsa da yazıkların olsun.

5 Beğeni

Volvo is coming.

s-way çıkarsa zort

5 Beğeni

Varsın S-Way çıksın, bu saatten sonra ben ona da razıyım. Sonuçta araçta MirrorCam mevcut.

2 Beğeni

SCS İnstagramda post paylaşmıştı Iveco S Way ile alakalı. Bu yılbaşına özel yayında araç ile ilgili gelişme görrme ihtimalimiz var ama 2026den önce gelmesi zor. Daha sırada Volvo FH 2020 ve Mercedes Actros MP5 var.

Ben Yapay Zekaya (Copilot) sorduğumda aracın 2024 yılın içinde gelme ihtimalin yüksek olduğunu söyledi tabi %100 doğru diyemeyiz çünkü sonuçta bunlar açık kaynak kullanıyor ve internetteki bilgileri bulup senin önüne getiriyor.

ADR levhası yeri ve “L” “VI” çıakrtmasıda mevcut araçta gördüğüm kadarıyla. Muhtemelen müşterinin şiparişine özel modifiye edilmiş tırlar.

FH5 tamponu dosyalarda bulunmuş

9 Beğeni

İyi iyi parçalar yavaş yavaş tamamlanıyor :smiley:

1 Beğeni

Alçak tampon seçeneği vardır heralde. Bi Volvo gelsin istedik çektiğimiz çileye bak, Aero modeli çıktıktan sonra mevcut araçtan biraz soğudum zaten gelecekse gelsin artık.

FH5 in gelme süreci…

7 Beğeni

Araba parça parça gelecek herhal.Bizde sanayide birleştireceğiz herhalde.

5 Beğeni

Artık gelmesi lazım fh4 yenilendi zaten.

1 Beğeni

En azından FH5 adamakıllı yapılsa güzel olur. Basit ama önemli birkaç detay üzerine hiç durmadılar FH4 reworkda (Tampon, tavan barı, far teli vs.). Yeni çekiciler fahiş fiyatlı olmayacaksa ücretli DLC şeklinde gelse de olur bence; eğer kalite için motivasyonları paraysa. :smiley:

3 Beğeni

Volvo bi fs 25 te var acaba lisans ona nasıl alındı hemen geliyorsa

alakası pek yok. oraya 2022 sonunda geldi. oradaki detay ile buradaki aynı değil ve scs’in üretim hattı farklı işliyor. lisans anlaşması oyun ve özellikleri bazında da değişiyordur. şu an elektrikli kasası bile var. scs’deki biraz normal değil ama bu stratejiye uygun çıkıyor. belki de marka daha acımasız da davranıyordur.

Nerdesin be gel artık…:joy:

16 Beğeni

Ah şu güzelim makinalar umarım Waberer’s lanetine yakalanmazlar https://www.youtube.com/watch?v=4GhUA8p2oDc