merak edildiği için yine model kaplama sahnesinden paylaşılmış yoksa oyun içi görüntü için yine bekleyecektik.
Belki de benzemesinin bir nedeni vardır. Paylaştıkları fotoğraflar 3 - 4 ay öncesine ait olabilir. ![]()
Arkadaşlar biraz sakin olun, bu araç yapıma girdiğinden beri SCS Araç Ekibi 2 farklı araç tamamladı. Yani araya başka işlerde girdi, ayrıca yaz arasından dolayı da biraz işler kalmış olabilir. Emin olun SCS bir tır simülasyonu için yapılabilecek en kaliteli tırı sunacaktır bizlere (sesler ve dashboard hariç
)
…
![]()
mantıklı olabilir
Kimse kızmasın ama adamları anlamaya çalışıyorum fakat bu kadar zamandan sonra :
Optiview gelecekse beklerim ama eğer gelmezse ve o aynalar varsa sadece yuh yani
Evet yarın 1 yıl oluyor, bu 1 yıl içinde ne gördük peki ? ![]()
Konudaki mesajları okuyup gülümsedim valla, ne beklentilere girilmiş ay ay ![]()
umudunuzu yitirmeyin arkadaşlar bir arada kalın sıkı tutunun ![]()
Eğer ufacık bir beklentim olsaydı, yarın duyuracaklarını düşünüp bir sene sonra geldi diyebilecektim. Ama artık o düşünceler uzakta kaldı. İnşallah bu yıl bitmeden çıkabilir.
Oyuna hiçbir yeniliği getiremiyorlar. Tek yapabilecekleri yeni nesil çekicileri getirmek ama onu da beceremiyorlar. Marka lisans veriyor ona rağmen yapamıyorlar. Beceriksizlik mi çapsızlık mı bilemiyorum.
@Burak39
-Şirket içinde ne dönüyor bilmiyoruz. Belki MAN sorun çıkardı.
-Belki de çok yakında gelecek.
-Bu tür büyük işler planlama ile yürür. Çok ufak sorunlar bile domino taşı gibi planı bozar ve her şeyi aksatır.
Öyle hemen konuşmak doğru değil.
Hemen demedik zaten 1 sene olmuş.
İşte sorunda tam buradan kaynaklı, küçük bir firma değilsin. 1 yıl önce gösterip beklenti içine sokmuşsun milleti. Aksaklık elbette olur ama en azından bir cümle dahi olsa konuya dair açıklama yapılabilirdi.

![]()
Sen geldiysen hala umut var sadece süreç can sıkıyor,Beklemek değil.
Aslan tırım ya baksana nasıl duruyor kabin ya yakışıklılığa bak aslanım T-Range be
![]()
Abi oynamayı özledim 6 aydır oynayamıyorum ya YKS ve SCS’nin gözü kör olsun
![]()
Tek istek, en fazla 10 saniyelik bir trailer. Bari şu tarihte gelecek denilebilsin.
Gelse çok bir şey değişmeyecek temel eksikliklerin giderilmesi lazım.Mevsim, ekonomi vss…
Bir şey değişeceğinden değil ki, can getirecek oyuna az da olsa.